2777
2789
عنوان

با بالا رفتن طلا حاضرین این کار رو بکنید؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1402 بازدید | 108 پست
والا من که حتی حلقه هم نگرفتم  حتی عروسی هم  یا یه مجلس ساده . اخرشم شوهرم بهم خیانت کرد و ...

خب ب نظرت ساده نگرفتی ک ساده رد شد و خیانت کرده؟؟؟

خدایا مررررسی که هرچی آرزو کردم دیگران بهش رسیدن!  
نمیشه بدون اجرت بخری؟ یه صدتومنی با قیمت نو فرق داره. من باشم بدون اجرت میگیرم بلاخره طلاست لباس که ...

نه شستن میخواد نه صد عفونی همون جا که خریدین بدین طلارو براتون پرداخت میکنن میشه نوی نو .

میگن ملا نصرالدین از بیکاری سوزن به تخ  م خودش میزد و جیغ و داد میکرد!حالا شده حکایت بعضی از کاربرا  از بیکاری هی دنبال اشکال و ایراد الکی میگردن تاپیک بزنن و جیغ و داد کنن !!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نمیشه بدون اجرت بخری؟ یه صدتومنی با قیمت نو فرق داره. من باشم بدون اجرت میگیرم بلاخره طلاست لباس که ...

با منی؟!

نمیدونم خانواده ی نامزدم به رسم و رسوما خیلی اهمبت میدن دستشونم خالی نیست ولی بازم دلم میسوزه براشون برای خرید طلا

الان نشونیم

نه یه زنجیر و یه پلاک 

من تو نظرسنجی بله زدم چون ما نهایت یه سرویس طلا میخریم و یه حلقه حالا طلاهایی که توی تولد یا جشن عقد یا جشن عروسی یا سرسفره عقد عروس خانوم میگیره بحثش جداست من خودم مجردم ولی خیلی طلا دوست دارم مدیریت پس انداز و قدرت جذب پولم هم عالیه الان چهار تا النگو دارم با یه دستبند با یه زنجیر و پلاک و یه انگشتر از بچگیم و یه ربع سکه و یه دلار 20 تومنی و تقریبا یک میلیون پول اینها تمام سرمایه زندگی من هستن من فقط گوشواره ندارم که اونم گوشم اذیت میشه انگشترم که تو این سالها هر دفعه خریدم فروخته شد طبیعیه که من به عنوان یه دختر وقتی آنقدر دارم از خونه پدرم طلا میبرم توقع داشته باشم یه سرویس کامل طلا و یه حلقه برام بخرن. 

خدایا یعنی میشه دانشگاه علم و فرهنگ تهران قبول بشم🙏از ذوق بال درمیارم وقتی قبول بشم حتی فکر کردن بهش هم قند تو دلم آب میکنه📋📖📒📑📓📕📘📗📚📔📙🎓🖊️🖋️📝📏📐📄
اصلا بخش هم محسوب نمیشه حضرت زهرا س حتما سرویس طلا داشتن؟  اینهمه آدم دارن زندگی میکنن و زندگ ...

وا چه ربطی داشت🤝🙌🛌🏃‍♀️ مگه ما از اهل بیت هستیم در ضمن حضرت زهرا مهریه ش آب هست که کم ارزش هم نیست .....

وا چه ربطی داشت🤝🙌🛌🏃‍♀️ مگه ما از اهل بیت هستیم در ضمن حضرت زهرا مهریه ش آب هست که کم ارزش هم نیس ...

اخه حضرت زهرا شوهرش امام علی بوده 

ن مردای الان ک .........

خدایا مررررسی که هرچی آرزو کردم دیگران بهش رسیدن!  

مگه مردای جامعه ما ومامانای گل گلیشون وقتی یه عروس خوب داشته باشن تواین گرونی برای جهیزیه کوتاه میان وقناعت میکنن... اگه اینطوری باشن آره ماهم کوتاه میایم...والا حداقلش پنجاه میلیون جهازبایدببریم تازه کلی عیب وایرادهم میگیرن

وا چه ربطی داشت🤝🙌🛌🏃‍♀️ مگه ما از اهل بیت هستیم در ضمن حضرت زهرا مهریه ش آب هست که کم ارزش هم نیس ...

نه اهل بیت نیستیم ولی قراره الگوی ما باشن و ما تلاش کنیم مثل اونها باشیم. درسته خرید سرویس و طلا رسمه ولی دیگه نمیشه اینجوری سنجید که اگه نخرن ازدواج میکنید یا نه

شهید تهرانی مقدم : “فقط انسان های ضعیف به اندازه ی امکاناتشان کار میکنند”
بچها میخواستم بپرسم طلا برا عروس بغیر حلقه شما رسم دارین چیا بخرین دیگه

بنظر من سلیقه اییه و درخواست کردنی

مثلا ما زمانی که واسه نامزدی اومدن واسه نشون،نیم ست اوردن،البته من خودم خواستم،میشد هم فقط یه تیکه طلا بیارن

زمان عقد هم یه حلقه که واسه دوتامون بود و یه نیم ست که شوهرم بهم هدیه داد

واسه عروسی هم ما رسم داریم هم مادر داماد هم خود داماد طلا هدیه بدن،بسته ب وسعشون هر چی باشه

خدایا شکرت
اصلا بخش هم محسوب نمیشه حضرت زهرا س حتما سرویس طلا داشتن؟  اینهمه آدم دارن زندگی میکنن و زندگ ...

حضرت زهرا جهیزیه میلیونی هم نداشتن.یه زره ازحضرت علی بود که فروختن بانصف پولش چن تاکاسه بشقاب خریدن شدجهیزیه گل عروس