2777
2789
عنوان

با بالا رفتن طلا حاضرین این کار رو بکنید؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1402 بازدید | 108 پست
من اگه مجرد بودم سر تا پامم طلا میگرفتن بازم ازدواج نمیکردم 😁

چرا؟؟؟ 

خدایا یعنی میشه دانشگاه علم و فرهنگ تهران قبول بشم🙏از ذوق بال درمیارم وقتی قبول بشم حتی فکر کردن بهش هم قند تو دلم آب میکنه📋📖📒📑📓📕📘📗📚📔📙🎓🖊️🖋️📝📏📐📄

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب ب نظرت ساده نگرفتی ک ساده رد شد و خیانت کرده؟؟؟

زیادی ساده گرفتم و رحم کردم دیگه  خیلیم راحت ازم رد شد و رفت . الانم هیچی به هیچی 

میگن ملا نصرالدین از بیکاری سوزن به تخ  م خودش میزد و جیغ و داد میکرد!حالا شده حکایت بعضی از کاربرا  از بیکاری هی دنبال اشکال و ایراد الکی میگردن تاپیک بزنن و جیغ و داد کنن !!
چرا؟؟؟ 

آخه زن زندگی نیستم باید همیشه مجردی زندگی کنم کلا تو خونمه😑

دختر خوشگلم😘😍 بی صبرانه منتظر اومدنتم گلکم👶👧 الهی همه باردارا به سلامتی زایمان کنن بچشون سالم و صالح خوشگل باشه🤗 خدا ان شاءالله دامن همه ی منتظرا رو سبز کنه باردار بشن الهی آمین🙏  
مگه مردای جامعه ما ومامانای گل گلیشون وقتی یه عروس خوب داشته باشن تواین گرونی برای جهیزیه کوتاه میان ...

این رسم و رسوم رو کی میذاره؟غیر از اینه که خودمون داریم ادامه میدیم؟شما در حد توان پدرت بخر.هر چند وظیفه ایشون هم نیست.حرف هم مثل باد هواست.هر کسی در حد شعورشش فکر میکنه و حرف میزنه.جهیزیه میگیریم برای اینکه استفاده کنیم و برای راحتی خودمون اما الان دخترا و خانواده هاشون چی میگند؟حتما باید فلان مارک باشه.همه اش فلان رنگ باشه.نباشه نمیشه زندگی کرد.و.....

من منظورم شما نبود.کلی گفتم.ناراحت نشید.

سخت است فهماندن نکته ای به کسی که منافعش در نفهمیدن است.......دیندار آن است که در کشاکش بلا دیندار بماند وگرنه در هنگام راحت و فراغت و صلح و سلم چه بسیارند اهل دین، آنجا که شرط دینداری جز نمازی غراب وار و روزی چند گرسنگی و تشنگی و طوافی چند برگرد خانه ای سنگی نباشد....
حضرت زهرا جهیزیه میلیونی هم نداشتن.یه زره ازحضرت علی بود که فروختن بانصف پولش چن تاکاسه بشقاب خریدن ...

اینم درسته. کاملا باهاتون موافقم

شهید تهرانی مقدم : “فقط انسان های ضعیف به اندازه ی امکاناتشان کار میکنند”
عالیه،بزار بگیره

من خیلی باهاش مدارا میکنم اونم هیچی واسم کم نمیزاره خداروشکر ولی خیلی میخان بینمونو بزنن ک نمیزاره حتی بخاطر دخالت خواهرومادرش میخایم ازین شهر بریم 

این رسم و رسوم رو کی میذاره؟غیر از اینه که خودمون داریم ادامه میدیم؟شما در حد توان پدرت بخر.هر چند و ...

نه عزیزم ناراحت نمیشم من خودم ده ساله عروسی کردم طلاهم فقط حلقه و انگشتر خریدن .توقع هم ازپدرم نداشتم یه جهیزیه معمولی بردم ولی مادرشوهرم پدرمو درآورد بسکه ایراد گرفت.اه حالم بد شد دوباره تازه شوهرمم یادگرفته بودحرفای مامانشومیزد تادوسه سال

من خودم سال 91 که طلا خیلی گرون شده بود سرویس طلا نخریدم دوست نداشتم پول هدر بدم که چقدرم کار خوبی کردم چون دوستم تقریبا 5میلیون ضرر کرد من خودم سرویس بدل خریدم حدود 300تومن و به هیچکس هم نگفتم الانم خیلی راضی هستم

من خیلی باهاش مدارا میکنم اونم هیچی واسم کم نمیزاره خداروشکر ولی خیلی میخان بینمونو بزنن ک نمیزاره ح ...

هیشکی نمیتونه کاری کنه تا وقتی بهترین دوست شوهرت باشی و به داشتنش افتخار کنی و قدردانش باشی و اینارو بهش بگی

خدایا شکرت
مرد ها با هم فرق دارن یکی مثل شوهر ایشون فداکاری زنش رو جبران میکنه یکی هم مثل شوهر من بدعادت میشه ج ...

شوهر منم مناسبتارو یادش میره😂😂😂😂ینی میگه مهم عشقمه ک بهت ثابت میکنم ولی بهم ی تقویم داد گفت مناسبتایی ک برات مهم هستن رو توش علامت بزن ک دلخوری پیش نیاد مثلا امسال اولین روز زن بود بهم تبریک گفت اونم ساعت۱۲ شبش😅اما بعد ی مانتو انداختم‌گردنش 

توهم اینکارو کن

نه عزیزم ناراحت نمیشم من خودم ده ساله عروسی کردم طلاهم فقط حلقه و انگشتر خریدن .توقع هم ازپدرم نداشت ...

وقتی میرسن به عروس و خانواده اش همچین می خوان پوست آدمو قلفتی بکنن،اما نوبت خودشون که میشه طلا گرونه یکمی کوتاه بیاین پسرم جوونه ازکجابیاره.خب دخترهم جوونه وسایل خونه هم گرونه چطورپدرعروس بایدازقبل به فکرباشه ازشیرمرغ تاجون آدمیزاد بذاره توجهاز

فقط اومدم بگم ۴ سال پیش موقع ارزونی طلا هیچی نخریدم 

نه طلا

نه آینه و شمدون

نه لباس

و نه ......

ی نیم ست خانوادم دادن

خدا رو شکر الان از همه دوروبریام طلاهام بیشتره

البته دارم میفروشم

ولی در کل باید ببینی طرف ارزش داره یا نه

از بس که بها داده خدا بر زن و دختر*  نازل شده در منزلتش سوره کوثر*  هر لحظه کنم شکر به درگاه الهی *     زیرا که خدا داده به من دختر و خواهر