2777
2789
عنوان

با بالا رفتن طلا حاضرین این کار رو بکنید؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1402 بازدید | 108 پست
نمیشه نخرن ...اخه برام سوال اگر کسی اینقدر دستش خالیه چطور میخاد خونه اجاره کنه و خرج دو نفر بده‌..ت ...

والا دادش من یه ریال نداره زنش خونه وماشین خرید،میخواد وام ازدواجش که بدن خرج عروسی کنه،مامانمم براش حلقه وسرویس بگیره،

البته مامانمم نداره ولی دیگه باید با وام وهر جوره شده بگیره گناه داره دختره

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه ولی اینم یه بخشی از ازدواج دیگه .....اما همه چیز ش نه

اصلا بخش هم محسوب نمیشه

حضرت زهرا س حتما سرویس طلا داشتن؟ 

اینهمه آدم دارن زندگی میکنن و زندگیشونو شروع کردن حتما سرویس طلا دارن؟؟!!

شهید تهرانی مقدم : “فقط انسان های ضعیف به اندازه ی امکاناتشان کار میکنند”

من اگه مجرد بودم سر تا پامم طلا میگرفتن بازم ازدواج نمیکردم 😁

دختر خوشگلم😘😍 بی صبرانه منتظر اومدنتم گلکم👶👧 الهی همه باردارا به سلامتی زایمان کنن بچشون سالم و صالح خوشگل باشه🤗 خدا ان شاءالله دامن همه ی منتظرا رو سبز کنه باردار بشن الهی آمین🙏  
ازدواج چه ربطی به طلاداره؟؟ همینه که میگم کشور عقب مونه ایی داریم دیگه . نظر سنجیوووو اخخخ

چه جوری ربطی نداره ؟

همین بعضی نظرات اینجا رو بخون . خیلی از دخترا عقیده دارن اگه تو خرید طلا به کمش قناعت کنن یعنی راحت به دست اومدن و چیزی که راحت به دست بیاد بی ارزشه.

من همین کار رو کردم. البته چهار پنج سال قبل‌. 

خیلی هم راضی ام. اون دو تا تیکه طلا رو هم که دارم باید اینور اون ور قایم کنم دزد نبره. همین روزا اونارو هم می برم می فروشم باهاش می رم سفر خارج.

من اون موقع که طلا ارزون تر از حالا بود هم سرویس طلا نخریدم دلم سوخت نقره خریدم به همه گفتم طلاست

ساعتم نخریدم

کلا از خیلی چیزای خرید عروسیم زدم

ولی کی قدر میدونه؟هم شوهرم هم مادرشوهرم برگشتن بهم گفتن هیچی رو کوتاه نیومدی همه چیزت کم یا زیاد انجام شده!!!!

الانم مث چی پشیمونم که چرا نخریدم الان قیمتش چندبرابر شده بود

والا من که حتی حلقه هم نگرفتم  حتی عروسی هم  یا یه مجلس ساده . اخرشم شوهرم بهم خیانت کرد و امروزم بهم میگه مگه تو چیکار میکنی تو خونه  یه جارو میزنی یه دو تا ظرف میشوری !! 

میگن ملا نصرالدین از بیکاری سوزن به تخ  م خودش میزد و جیغ و داد میکرد!حالا شده حکایت بعضی از کاربرا  از بیکاری هی دنبال اشکال و ایراد الکی میگردن تاپیک بزنن و جیغ و داد کنن !!
وای من در شرف ازدواجم خدا بهمون رحم کنه

نمیشه بدون اجرت بخری؟ یه صدتومنی با قیمت نو فرق داره.

من باشم بدون اجرت میگیرم بلاخره طلاست لباس که نیست پاره و جر خورده باشه. فوقش میشورم و میذارم تو ضدعفونی کننده.

چه جوری ربطی نداره ؟ همین بعضی نظرات اینجا رو بخون . خیلی از دخترا عقیده دارن اگه تو خرید طلا به کم ...

من به این نتیجه رسیدم واقعا ادم باید ارج و قرب داشته باشه . راحت بدست بیارن همچین راحتم از دست میدن .

میگن ملا نصرالدین از بیکاری سوزن به تخ  م خودش میزد و جیغ و داد میکرد!حالا شده حکایت بعضی از کاربرا  از بیکاری هی دنبال اشکال و ایراد الکی میگردن تاپیک بزنن و جیغ و داد کنن !!
وای من در شرف ازدواجم خدا بهمون رحم کنه

جهیزیه خوب میخوان 

ما هم طلای خوب میخوام

فقط 13 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
پرندگانی که در قفس به دنیا آمده اند….                                    پرواز را یک بیماری میدانند…🕊