2777
2789
عنوان

با بالا رفتن طلا حاضرین این کار رو بکنید؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1402 بازدید | 108 پست
مگه خوشبختی به داشتن طلاست؟شما دو کیلو طلا بهت آویزون باشه اما شوهرت اهل خیانت و کتک و بددهن باشه را ...

نه آخه دیدم دخترایی که در صورت خوب بودن پسر طلا هم براشون مهمه. من یکی خودم راضیم به همون حلقه به خدا. شوهر خودش که طلا باشه طلا رو میخوام چیکار.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عمیقا تجربه کردم پول مهریه و طلا باعث خوشبختی نمیشه . برای ازدواج دومم نه مهریه خواستم نه طلا . فقط یه حلقه رینگی ساده خریدم والسلام

« فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکم‌هایتان از حرام پر شده و بر قلب‌هایتان مُهر خورده است.»  امام حسین علیه السلام

والا من دیدم عرکس سرویس بدلم.انداخته آبروی شوهرشو خریده و بعدها شوهرش دوبرابرشو براش خریده بازم دیدم کسب رو که قناعت کرده و بعدها شوهرش اصلا ثدرشو ندونسته

ناخدا گفت: اگر از دریا میرسی به ساحل برگرد این دریا شاید الان از نگاهت آرام باشد اما در دلش همیشه یک غوغایی دارد که ترسو را می بلعد.      ملواندر جواب ناخدا گفت من ریسک میکنم و تلاشم را دوچندان تا در طوفان دریا کم نیاورم همانطور که صدها بار در طوفان زندگی سربلند شدم
طلا چقد شده؟مگه باز بالا رف

۱۹۵

فقط 13 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
پرندگانی که در قفس به دنیا آمده اند….                                    پرواز را یک بیماری میدانند…🕊
نمیشه نخرن ...اخه برام سوال اگر کسی اینقدر دستش خالیه چطور میخاد خونه اجاره کنه و خرج دو نفر بده‌..ت ...

من شوهرم هرچی پول و پس انداز داشت وسیله واسه خونه خرید و خونه رهن کردیم و خرج عروسی رو داد دیگه پولش به طلا نرسید پدرشوهرمم هزاااار تومن خرج نکرد با اینکه داشت😩

خداجونم شکرت😍

جوابم خیر بود

بحث طلا بودنش نیستا 

بحث اینه چیزی که سهل بدست بیاد معمولا ارزشش رو از دست میده

دیگه یکبار در زندگی دنیا به میل دختر میچرخه اگه طرف میتونه چرا ک  نه

قربون دستت جانماز مارم آب بکش ... اگه چیزی از تفکرات و سبک زندگی من (نه اعتقاداتم) برات عجیب میاد یادت باشه این زندگی منه لزومی نداره قبولش کنی ، قضاوتش کنی ، مسخره اش کنی اما میتونی مخالفش باشی و با نهایت انسانیت از کنارش بگذری
نه آخه دیدم دخترایی که در صورت خوب بودن پسر طلا هم براشون مهمه. من یکی خودم راضیم به همون حلقه به خد ...

خب اونا هم اشتباه میکنند.این دنیا فانیه.نباید به این چیزا دل خوش کرد.اگر بود میخریم نبود هم نبود دیگه.نه غصه داره و نه دلیل موجهیه برای عقب انداختن ازدواج.

سخت است فهماندن نکته ای به کسی که منافعش در نفهمیدن است.......دیندار آن است که در کشاکش بلا دیندار بماند وگرنه در هنگام راحت و فراغت و صلح و سلم چه بسیارند اهل دین، آنجا که شرط دینداری جز نمازی غراب وار و روزی چند گرسنگی و تشنگی و طوافی چند برگرد خانه ای سنگی نباشد....

اما از من بشما نصیحت ...اگر قرار نخری ولی تو دلت بمونه و یه روزی به رخ همسرت بکشی بنظرم بخر همین الان .......فردا روزی نگی وای من سرویس نخریدم ولی این حاضر نشد برام فلان کار کنه چون کلا آدما فراموشکارن

سینه ریز منظورت همون سرویس طلاست؟؟؟ 

خدایا یعنی میشه دانشگاه علم و فرهنگ تهران قبول بشم🙏از ذوق بال درمیارم وقتی قبول بشم حتی فکر کردن بهش هم قند تو دلم آب میکنه📋📖📒📑📓📕📘📗📚📔📙🎓🖊️🖋️📝📏📐📄