2777
2789

اگه همین جوری قیمت طلا بالا بره حاضرین موقع یه قسمت خوب فقط به یه حلقه ی طلا و فوقش یه سینه ریز قناعت کنید و ازدواج کنید؟

تعداد رای : 103
نظرسنجی
بله
87
84%
خیر
16
15%

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خیر

چون متاهلم😆

مـــن بــــــلا نـــیـــســـتـــم کـــه😒بــــــلا مـــنه 😋                                     خاطرات من خداحافظ👋                                                        لطفا، ازتـه تــه تـــه قلبت برای،سلامتی پدرومادرم دوتاصلوات🙏وبرای حاجت قلبیم یک صلوات 🙏میفرستی🌹

من که بعد ازدواج همه رو جز حلقه فروختم. خیلی فرق نداشت خریدش.

در قیامت گنهکاران گویند"افسوس بر من از کوتاهی هایی که در اطاعت فرمان خدا کردم و از مسخره کنندگان آیات او بودم"(سوره زمر آیه۵۶) سبقت از سایه ها به بیشتر دویدن نیست، به سوی نور که باشی سایه ها در پس تواند الله نورالسماوات والارض

مگه خوشبختی به داشتن طلاست؟شما دو کیلو طلا بهت آویزون باشه اما شوهرت اهل خیانت و کتک و بددهن باشه راضی هستی؟

سخت است فهماندن نکته ای به کسی که منافعش در نفهمیدن است.......دیندار آن است که در کشاکش بلا دیندار بماند وگرنه در هنگام راحت و فراغت و صلح و سلم چه بسیارند اهل دین، آنجا که شرط دینداری جز نمازی غراب وار و روزی چند گرسنگی و تشنگی و طوافی چند برگرد خانه ای سنگی نباشد....

هیچ موقع علاقه ای به طلا نشون ندادم

نفرت یکی از مخرب‌ترین نوع شرایط ذهنی است . نفرت بدن را مسموم می‌کند و اثرات آن غیرقابل جبران است ● نگرانی یکی از بدترین اشکال فعالیت ذهنی ، بعد از نفرت است که عمیقا خود مخرب است ● هیچ چیز در زندگی اتفاق نمی‌افتد -هیچ چیز- که ابتدا در سطح فکر نباشد !                                                         آیاتی از کتاب گفتگو با خدا _ جلد اول ❤

والا من که هر چقد صرفه جو بازی دراوردم اخرشم بدهکار شدم. 

عمرا شوهر قدر بدونه. به محض اینکه وضعش خوب شه یادش میره زندگیشو از صدقه سر قناعتای زنش داره

خدایا یه ثانیه هم ترکم نکن