2777
2789
عنوان

با بالا رفتن طلا حاضرین این کار رو بکنید؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1402 بازدید | 108 پست

بله عزیزم اگه شوهرت ادم خوبیه وقدرتومیدونه هیچ اشکالی نداره من خودم وقت عروسی پول نداشتیم حلقه بخریم نقره گرفتم هیچی هم نشد خداروشکرخیلی هم خوشبختم

زن باشی یا مرد فرقی نمیکند مرگ تمامت میکند انسان باش تاجاودانه شوی😍😍😍😍
من خودم سال 91 که طلا خیلی گرون شده بود سرویس طلا نخریدم دوست نداشتم پول هدر بدم که چقدرم کار خوبی ک ...

منم میخام سرویس نقره بخرم ولی شوهرم قبول نمیکنه 

رنگ سرویست نرفت؟مامانت متوجه نشد؟؟؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هیشکی نمیتونه کاری کنه تا وقتی بهترین دوست شوهرت باشی و به داشتنش افتخار کنی و قدردانش باشی و اینارو ...

درسته ولی خانوادش ی کارایی میکننن الان مادرشوهرم اینا بین منوجاریمو زدن با اینکه ما قبل ازدواجمونم باهم فامیل بودیم و رفت و امد داشتیم الان چشم دیدن همو نداریم 

واس همین ترجیحمون دوریه  چون واقعا شیطون دارن تو اقوامشون

دیروز یکی از دوستان مارفت خواستگاری دوست دخترش،توافق کردن نه طلا بگیرن نه جهیزیه نه عروسی ان چنانی،به جاش یه خونه بگیرن به نام جفتشون،خیلی هم عالیه به نظرم به شرطی که کوتاه اومدن دوطرفه باشه ،نه اینکه طرف ده تومن طلا نگیره صد میلیون جهیزیه بخواد

نمیشه بدون اجرت بخری؟ یه صدتومنی با قیمت نو فرق داره. من باشم بدون اجرت میگیرم بلاخره طلاست لباس که ...

چرا بشوری و خودتو درد سر بدی دختر خوب 

بده برات اب طلا بزنن من پارسال نزدیک ۳۰ گرم طلامو اب طلا زدم شد ۱۰ تومن

من فقط یه حلقه خریدم چون شوهرم هیچی نداشت ..تازه رفته بودسرکار..حتی تک پوشموفروختم برای پیش قسط وسایلش‌‌..دخترخالم یه عالمه طلا داره بعد یه بار به گوشواره طلاتوگوشم دید گفت این مطمئناطلانیست که??!!خخخ 😄

چه جوری ربطی نداره ؟ همین بعضی نظرات اینجا رو بخون . خیلی از دخترا عقیده دارن اگه تو خرید طلا به کم ...

الان واقعا اینهمه کشور به جز ایران تو این کره زمین وجود داره و تو همه کشورا رسمه که عروس بگیری و طلا بگیری و......؟؟؟؟؟ این رسمای مزخرف تو این کشور عقب مونه است فقط!!

طلا خریدن نشون از با ارزش بودن عروس و اون ازدواج نیست. هرکی داشت بخره هرکی نداشت میتونه به کمش قناعت کنه

اصل حرف من سر این سواله که از پایه غلطه!!!

انگار همه دخترا نشستن تو خونه یکی بیاد به شرط اینکه براشون طلا بخره پس زنش میشن هرکی بیشتر خرید شانسش بیشتره. به نظر این جمله ها بیشتر ارزش یه دختر رو پایین نمیاره؟؟؟

همینه ک باعث میشه زنهایی کاملا وابسته بار بیاند که میخوان مرد بیاد و اونارو سوار اسب سفیدشون کنه و بره خرجشونو بده و خوشبختشون کنه و پولدار باشه و اینا دیگه تلاشی نکنند و فردا روزم برند واسه طلدق و اهددر بساط نداشته باشند و حدصر بشند پای خیانتهای شوهر بمونند چدن جایی برای رفتن ندارند و به شدت وابسته اند

میشه یه صلوات واسه خوب شدن بابام بفرستید؟ بدجوری بهش احتیاج دارم. ❤❤❤❤❤❤❤❤❤حس عجیبیه وقتی داری به آخرای سومین دهه زندگیت نزدیک میشی و یهو میبینی وای چقد داره دیر میشه واسه زندگی... یهو میبینی دیگه از اون خوابای طولانی تا کله ظهر خبری نیست... یهو میبینی آرزوهات چقد عوض شدن... یهو باخودت میگی نکنه دنیا تموم بشه و من هنوز به آرزوهام نرسیده باشم... همه ثانیه ها برات ارزشمند میشن..تازه بیدار شدم دعا کن چشامو نبندم... میخوام این راهو تا تهش برم... میخوام یه روز بگم به خودم که دیدی تونستی..  
ولی بنظرم سخت نگیرین نه اینکه ارزش خودتونو پایین بیارین ولی این سخت گیریا اول زندگی فقط کام خودتونو ...

من یه ساله خونه خودمم عزیزم

فقط 13 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
پرندگانی که در قفس به دنیا آمده اند….                                    پرواز را یک بیماری میدانند…🕊
خوشبختی الان؟؟؟

اره خیلی راضیم هرچند برای جبران کارم شوهرم هر چی داشت رو به نامم زد

« فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکم‌هایتان از حرام پر شده و بر قلب‌هایتان مُهر خورده است.»  امام حسین علیه السلام
اخی عزیزم خوشبخت باشی همیشه

ممنون

شمام همینطور

فقط 13 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
پرندگانی که در قفس به دنیا آمده اند….                                    پرواز را یک بیماری میدانند…🕊
منم میخام سرویس نقره بخرم ولی شوهرم قبول نمیکنه  رنگ سرویست نرفت؟مامانت متوجه نشد؟؟؟

نه هیچکس متوجه نشد نقره سیاه میشه بعد یه مدت مال من فکر کنم استیل هست من سال ۹۱ ۳۰۰هزارتومان خریدم

نه هیچکس متوجه نشد نقره سیاه میشه بعد یه مدت مال من فکر کنم استیل هست من سال ۹۱ ۳۰۰هزارتومان خریدم

روش ببین علامتpداره؟

چون منم میخام بگیرم دلم نمیاد پولمو بدم واسه طلا 

اینی ک من میخام بگیرم نقره هست با روش اب طلای سفید بدون دستبند ۴۵۰ تومن