2777
2789
عنوان

دکوراسیون خونم

399 بازدید | 25 پست

سلام دوستای گلم بچه ها میخوام واسه خونم ویترین بخرم میز تلویزیون و مبلام سفیدن روکش مبلم صورتیه خیلی کمرنگیه حالا دو دلم ویترینمو سفید بگیرم یا قهوه ای احساس میکنم سفید بگیرم یه جوری میشه همه چی سفید باشه چیکار کنم پرده خونم هم قهوه ایه

همه وسایل چوبی باید همرنگ باشن. نمیتونی عکس بدی؟

از امروز شــــــــــــروع شد عهدی که با خودم بستم. نمازمـــــــو اول وقت میخونم😍غیبت ممنوع😠سالم میخورم😍به خودم وزندگیم میرسم💜این تیکرم تا وقتیه که اینکارا عادتم بشه 💜💜💜💜💜

سفید بهتره بنظرم توی خونه از ترکیب دکور صورتی و سبز استفاده کن جون ميگيره 

خدا جونم مرسی که نی نی منو گذاشتی تو دلم مراقب کوچولوم باش بیمه ی حضرت علی و حضرت فاطمه میکنم نی نی مو خدا جونم هیچکی رو چشم انتظار مامان شدن نذار به همه نی نی بده ممنون يه صلوات برای کوچولوم مهمونم کن

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه منم چوبی هام همه سفیده قشنگم هست...البته سفید کلاسیک هست با سوخته کاری...سفید برفی نیس.

الهی فداتشم!!!مثلِ یک معجزه ای...علت ایمانِ منی...همه هان و بله اند...شما جااااانِ منی...

سلام بنظرم سفید بیشتر میادبه دکوراسیونت

از جدال با کسی که قدردان محبت های تو نیست بپرهیز اینکه تصور کنی روزی میتوانی او را متوجه اشتباهش سازی درست مثل آب کردن کوه یخ با " ها " است ..چاره ای نیست! باران هم باشی برای کاسه های وارونه کاری نمیشه کرد..."استاد قمشه ای"

بنظرم ک سفید خیلی شیکه

منم چوب مبلام و ناهر خوریم طلاییه 

میزتلوزیونمم طلایه بوفمم طلاییه

همه میگن ی رنگه خونه ولی در کل خیلی قشنگ میشه ینظرم

😍😍همسرم عزیزم مرسی ک هستی و دنیامو بهشت کردی😍😍

ولی دوستان درست میگن 

چوب ها باید ی رنگ باشن 

سفیدم بگیری خوب میشه 

ب شرطی که تو خونه چندتا رنگ دیگه هم بیاری 

مثل لیمویی 

خدایا . سپاس . در اوج نا امیدی زمانی که بریده بودم از همه جا محکم دست هایم را گرفتی اکنون میخواهم رهایم نکنی
قطعاً سفید چون قهوه ای باشه به وسایلت نمیاد .  ولی به نظر من کلاً ویترین نگیر ماهم میخوایم بفر ...

آخ گفتی منم خیلی بدم میاد از بوفه دیگه از مد افتاده

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین

آموزش یوگا از مبتدی تا حرفه ای محدوده پونک

آموزش یوگا به سبک وینیاسا فلو ، وینیاسا از واژه سانسکریت “نیاسا” به معنی قرار دادن و پیشوند “وی” به معنی به طریقی خاص، مشتق شده است و وینیاسا در لغت به معنی مرتب کردن چیزی(مثل وضعیت های یوگا) به صورت خاص و یا ارتباط، به معنی ارتباط دادن یک آسانا به بعدی است. وینیاسا یک توالی جاری از آساناها است که با نفس همراه می شوند.

در کلاس وینیاسا یوگا، تمرینات به صورت روان و البته شدید و همراه با نفس انجام می شوند..حرکات را به گونه ای طراحی می شوند که به صورت روان به هم تبدیل شوند. . شدت این کلاس را می توان با آشتانگا برابر دانست، البته هیچ دو کلاس وینیاسا شبیه به هم نیستند. اگر شما تنوع طلب هستید و دوست دارید تا محدودیت های فیزیکی خود را به چالش بکشید، این سبک یوگا برای شما مناسب است. این سبک یوگا به شما می‌آموزد که در زمان حال باقی بمانید، و بقیه‌ی چیزها را فراموش کنید. مزیت دیگر، این است که شما وزن کم می‌کنید و قوی‌تر و انعطاف پذیرتر می‌شوید.میزان کالری سوزی در یک ساعت حدود 594 کالری است.

برای اطلاعات بیشتر تماس بگیرید یا به آدرس اینستاگرام  bayofit.with.mina مراجعه کنید.

09013043701