2821
2789
عنوان

موزیک💫

65 بازدید | 11 پست

خواستید یه تیکه از اهنگو بگید بلد بودیم ادامه میدیم

گیرم که به دریا نرسیدی چه غم ای رود/خوش باش که یک چند در این راه دویدی🫧 دوستدار طب ، هنر و ادبیات🌬بهتره برم به درسم برسم😂🎀

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

دلم میسوزد و کاری ز دستم بر نمی آید ❤️🩹🥹

دلم گریه می خواهد ،  نه از این گریه های یواشکی.،پنهانی، مخفی، خفه....شب و نیمه شب اشک ریختن در سکوت نه! دلم هق هق می خواهد... آنقدر بلند که صدایش به گوش خدا برسد، فقد کاش برای لحظه ای همه دنیا کر می شد و من بلند بلند گریه می کردم...بغض خفه ام کرده این روز ها،خدایا لحظه ای گوش های دنیا را بگیر می خواهم گریه کنم... 
بیاواونجاتوسهم من شو تو ممکنم نه توممکنم شو

با اینکه شاید بهتری تو ولی می ارزه به خوشگلیتو (تن شاعر لرزید میدونم😂😂😂)

گیرم که به دریا نرسیدی چه غم ای رود/خوش باش که یک چند در این راه دویدی🫧 دوستدار طب ، هنر و ادبیات🌬بهتره برم به درسم برسم😂🎀

حتی تو آهنگ هم خوب نیستمممم😂😂😐💔 آشنا میادا ولی دقیق یادم نمیاد ترکیب واژه هاشو😁

یه بی ارادم بیا بیا بیا بیا

من و تو فرق داریم باهم رفیق تنهاییاتم

مرا دردی ست اندر دل که گر گویم زبان سوزد                      اگر پنهان کنم، ترسم که مغز و استخوان سوزد...