2777
2789
عنوان

واسه اولین بار قهر کردیم...

| مشاهده متن کامل بحث + 786 بازدید | 26 پست
یکم خودتو لوس کن ولی مستقیم پا پسش نزار.البته اگ تقصیر تویه یکم بیشتر 

نمیدونم تقصیر کیه 😢 من روحیم اصلا خوب نیست مشکل بارداری دارم ولی به هیچکس نگفتم همش میریزم تو خودم بخاطر همین کم حوصله و عصبی شدم

نی نی جونم پس کی میای دلم پوسید بخدا😢😟
من اصلاااا نمیتونم برم جلو واسه آشتی.از دست این غرور لعنتی

كاري نداره كه عادي باش 

من خنده ام ميگيره خود به خود آشتي ميشه 

اما وقت هايي كه همسرم خيلييي ناراحت و بحث جدي بوده

براش خوراكي ميبرم ميزارم رو ميز  ، يا ازش سوال  ميكنم كه مجبور شه جواب بده 

كلا قهر خوب نيست ، سر سنگين شدن بهتره يك جوري با پنبه سر بريدن 😶

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیدونم تقصیر کیه 😢 من روحیم اصلا خوب نیست مشکل بارداری دارم ولی به هیچکس نگفتم همش میریزم تو خودم ...

عب نداره بابا دعوا نمک زندگیه اگرم نباشه  ندگی یکنواخت میشه

بذار بیاد خونه یه چیزی بشکون خودش میاد سمتت 

من که اینقد مغرورم نصف جهیزیمو شیکوندم😃😃😃😃😃

درانتظار نی نی😍بی‌بی‌چکم روز میلاد امام‌‌‌سجاد ۱۷ اسفند ۱۴۰۰ مثبت ‌‌‌‌شد❤️   دختر قشنگم ۱۰ مهر ۱۴۰۱ تو۳۴هفته بدنیا اومد و شد تموم دنیامون🥰
كاري نداره كه عادي باش  من خنده ام ميگيره خود به خود آشتي ميشه  اما وقت هايي كه همسرم خي ...

سرسنگین میشم باهاش میگه چیهههه؟منو نمیخوای دیگه؟از کس دیگه خوشت اومده؟...

نی نی جونم پس کی میای دلم پوسید بخدا😢😟
خوشبحالتون ک قهر نکردين یا ده ديقه بیشتر طول نمی کشه من اگه در ماه دو بار شوهرم قهر نکنه نمیشه اصلا ...

خوب نگذار اينقدر طولاني بشه 

خودت بايد عادتش بدي ، وگرنه مردها تا موقع نيازشون اشتي نميكنند اگر به خواهي به اميدشون بشيني 

خوب نگذار اينقدر طولاني بشه  خودت بايد عادتش بدي ، وگرنه مردها تا موقع نيازشون اشتي نميكنند اگ ...

عزیزم از دوهفته کشوندمش ب دو سه روز....من سخت دارم ميجنگم

همه عمر بر ندارم سر از این خمار مستی.... که هنوز من نبودم که تو در دلم نشستی🥰

سرسنگین میشم باهاش میگه چیهههه؟منو نمیخوای دیگه؟از کس دیگه خوشت اومده؟...

خوب ديگه حرصي ميشه ، تو هم ميخواي حرص اش در بياد 😁😁

بعد بگو نه و از فلان حرفت ناراحت شدم 

اگر اعصابت برای بارداری خورده، نباید به همسرت فشار بیاری که

من خودم تو شرایط شما بودم، اما نباید کاری کنی که تهش برگرده بگه مشکل داری، طلبکار نباش

بنظرم یه پیغام بده اگر نمیخوای زنگ بزنی

تا لحظه شکست به خدا ایمان داشته باش، خواهی دید که ان لحظه هرگز نخواهد رسید، خدایا شکرت
عزیزم از دوهفته کشوندمش ب دو سه روز....من سخت دارم ميجنگم

درست ميشه من شوهرم اول ازدواج ميگفتي بالا چشم ات ابرو سه روز قهر ميكرد 

بعد دوستم بهم گفت بهش محل نده ، بگذار قهر بمونه 

اخه من اصلا تحمل قهر ندارم دقيقا يك هفته خودش گرفت ديد از طرف من هيچ عكس العملي نميبينه 

يعدم در لحفافه گفتم اينقدر الكي قهر كردي برام مهم نيست ، خودش حساب كار امد دستش 

الان كه ٥ سال گذشته اخلاقش دستم امده ميدونم كي بهش محل ندم كي برم جلو سر صحبت باز كنم 

كم كم خوب ميشه فقط واسه آشتي كردن ادم نبايد سخت بگيره كه طرفش رغبت كنه بياد جلو