2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من داشتم و الان درمان شدم.۱۵ سال داشتم و هرچی دکتر رفتم و دارو دادن فقط تسکین میداد اما با طب سنتی بعد از ۵ماه کاملا برطرف شده

بهترین آواز من،بخوابم بیا دل من معنی خداحافظ را نمیهفمد!

من داشتم دکتر رفتم ی سری پماد داد عالی بود 

خوب شد اما گفت بصورت مدام دوسه ماهی مصرف کن ک بر نگرده من باردار شدم دکترم گفت نکن الان باز برگشته البته بعد ی سال برگشتا دکتر ی وازلینم داد گفت ۴ ۵ بار چرب کن در روز چرب کردن بهترین چیزه واسه این

سلام عزیزم چجوری درمان شدی من فکر میکنم دارم ولی میترسم برم دکتر    

سلام عزیزم خیلی ساده خوب شدم انگار نتیجشو ی روزه دیدم اصلا باورم نمیشد بعد شش سال خوب شم پیش ی سید رفتم درمان هر دردیو داشت

ی چندتا دارو ساده داروخانه بهم داد شد ۲۰تومن اسم داروهارو اگه یکم صبر کنی بهت میگم

ولی دکتر برو ببین چیه من سودای صدف بود

من روي صورتم اين مشكلو داشتم 

خيليييي هم دكتر رفتم

در نهايت يه دكتر عمومي كه كار پوست هم انجلم ميده با يه كرم ساده دست ساز ارزون منو درمان كردًالبته چندتا داروي ديگه هم داد ولي الان يكساله كه فقط اون كرم ساختني رو از داروخانه ميگيرم و مصرف ميكنم

دكتر شهريار محمدي پور مطبش هم شهرك غربه تو گوگل سرچ كني آدرس و شمارشو مياره

توى اين مملكت  بخل و حسادت و تنگ نظرى  شغل دوم اكثر مردمه...!عزت اله انتظامى /ديالوگ ماندگار /خانه اى روى آب
من داشتم و الان درمان شدم.۱۵ سال داشتم و هرچی دکتر رفتم و دارو دادن فقط تسکین میداد اما با طب سنتی ب ...

میشه توضیح بدید چیکار کردین و اسم دکتر طب سنتی هم بگید لطفا

جانم فدای آن پیر فرزانه