2777
2789

🍁سلام خدمت دوستای مهربانم که ازنقاط شهرها هستن.شمارشم گزاشتم 09390265886  سالها  بود  درگیربیماری پسوریازیس صدف  قارچ پوستی بودم که ازقرص آمپولهای کورتون گرفته تاپمادهای مختلف که نتیجه ای نگرفتم باعوارض قرص های مختلف بدتر هم شدم..به لطف خدا طب سنتی معرفی کردن که کارش درمان پوستیهای مختلف پسوریازیس اگزماقارچ های پوستی لک صورت هست درمانش ستودنی هست.که هیچ درمانی نظیرش ندیدم..به لطف خدا درمانم بی نهایت جواب داد.پشیمون نمیشین تاخداهست امیدهست.

من ۱۱ماه درگیراین بیماری بودم هر روش درمانی رو رفتمو کلی هزینه کردم نتیجه نگرفتم .طب سنتی یک پمادی رو بمن داد ک بطور معجزه اسا درطی یک هفته پسوریازیس کف پای من نابودشد

شمارشو میزارم براتون۰۹۳۹۰۲۶۵۸۸۶

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دکتره اصلن طب سنتی کار میکنه اسمش سید احمد حسینی هست توی خود شیراز نیست توی بنارویه هست اگه اسمشو ش ...

فرانک تو ک شیرازی هستی برو پیش اینی ک میگه 

انگاری کارش خوبه 

@فرانک20  

ببینم خوشبختی تو؟؟!      یه چی که حالتو خوش کنه داری؟  

سلام درود به عزیزان فقط خواستم یه کمکی به دوستان بکنم یه طب سنتی که کارش خیلی عالیه برای پسوریازیس که سالها بود مشگل داشتم به لطف خدا کترلشم کنم جواب عالی گرفتم کسایی که چربی کبد بایک دوره استفاده کردن چربی کبدبرطرف شدم برای ..بواسیر کیست سینه... تیرگی بدن.تنبلی تخمدان... اگزما پسوریازیس.. قارچ پوستی...  مشگل دارن کارشون معجزه واقعا هست این هم شمارشه 09390265886