2777
2789
عنوان

شكمم خيلي زود بالا اومده

656 بازدید | 14 پست

سلام من يازده هفته باردارم اما شكمم خيلي جلو اومده،يكي ميبينه فك ميكنه چهار يا پنج ماهه باردارم،اگه همينطوري جلو بياد كه تا ماه اخر حس ميكنم بايد بتركم،البته اشتهام زياد نشده كه بگم پرخوري ميكنم.كسي از شمام شرايط منو داره؟؟

خداي مهربونم همه چي رو اون موقع بهمون بده كه ذوقش رو داريم❤️

نفخه عزيزم، منم اينطوري بودم از ماه اول باد داشتم، ولي بعدش خيلي بزرگ نميشه، الان كه من تو ماه ٩ هستم شكمم كوچيكه

گر نگه دار من آنست كه من ميدانم شيشه را در بغل سنگ نگه ميدارد❤️

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نفخه عزيزم، منم اينطوري بودم از ماه اول باد داشتم، ولي بعدش خيلي بزرگ نميشه، الان كه من تو ماه ٩ هست ...

واي خدا كنه منم همينطوري باشم و ديگه اخرا شكمم زياد بالا نياد،دقيقا منم از همون اول انگار باد دارم 

منم زود شکمم بزرگ شد مدل شکمم اینجوریه پهلو ندارم شکمم گرد و قلمبه شده

اره ماله منم شكمم قلمبه شده اومده جلو

من شکم داشتم از قبل همون سفت شده 

آره واسه بعضی ها زود میاد جلو من شنبه رفتم سونو دوتا خانم دوهفته از من جلو تر بودن فک کردم ۶ماهه ان واسه من شکم خودم سفت شده داره کم کم بزرگ میشه ولی بازم زیاد نیومده جلو 

خدایا شکرت فقط نی سالم باشه دیگه هیچی نمی‌خوام ،۹فروردین میرم سونو. قلب دعا کنید
وااااااااای من از خدامه نی نی داشته باشم و شکمم بیاد بالا .... ااااااخ ک من توحسرت موندم برای اون رو ...

انشالله به زووودي زود شمام باردار ميشي و شكمت مياد جلو😉😉