2777
2789
عنوان

ديگه عقلم به جايي نميرسه

309 بازدید | 31 پست

حرفام بيشتر درددله شايد وسطاش كسي تونست كمك كنه

من حسابدارم الان شركت اومده گفته چون پروژه نداريم نصف تايم بياين يعني 9 تا 1ونيم حقوقتونم نصف.يعني تقريبا 600.من فقط 850 ماهي قسط دارم.دارم جهيزيه هم ميخرم.خرج خونه مامانمم ميدم.يعني حقوق كاملمم خيلي وقتا كم مياوردم چ برسه نصفش.الان ميگيم با بقيه همكارا لااقل ساعت كارو 8 تا 12ونيم بذارين ميگن نه.كارفرمامون يه آدم خدانشناس ك سروقت نمازشم ميخونه از روي شكم سيري اين حرفو زده.مديرماليمونم خودش ماشالا از سه جا حقوق داره واسش مهم نيست ميگه تا آخر برج صبر كنيد شايد پروژه گرفتيم شايد نگرفتيم يعني بين زمين وآسمون معلقيم تا آخر ماه.حقوق اين ماهم ك نصف ميشه.هرچي ميگم تكليفمونو روشن كنيد ميگه اين 10روزو صبر كن.خدا ميدونه امروز وقت قسطمه 230 تومن اونم ندادم و ندارم ك بدم.تازه ميگه آدم با اين وضع مملكت خودشو زير بار قسط نميبره.خب آدم داشته باشه ك وام نميگيره.شما بگيد من چجور مشكلات وبدبختيامو ب اين خدانشناسا بفهمونم

💞💞💑خدایا مرسی عشقمو آفریدی💑💞💞

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

۸۰میلیون جنعیت رو نمی بینن میان شمارو می بینن 😏 حق سنگینیه ... فقط نمیدونم چرا ذلیل نمیشن 

ديگه به خدا هم اعتقاد ندارم.خدايي ك اينا ميپرستن انگار اصلا وجود نداره.ميليارد ميليارد از اين شركت بردن الان اينجوري دارن با كارمنداشون برخورد ميكنن.حتي تايم كارشونم جوريه ك نتونيم بريم يه كار نيمه وقت ديگه

عزیزم خب کمی حق بده با این وضعیت اقتصادی 

همه تقریبا حال و روز شما رو دارن اونام که بنده های خدا از پول که فراری نیستن لابد پروژه نیست که مجبور شدن همچین کاری بکنن 

بازارا همه کساده،خیلی ها جنساشون رو انبار کردن که دلار گرون شه متاسفانه

بنظرم حالا که ساعت کاریت نصفه شده اون تایم رو یه جای دیگه کار پیدا کن برو سر کار

عزیزم خب کمی حق بده با این وضعیت اقتصادی  همه تقریبا حال و روز شما رو دارن اونام که بنده های خ ...

گلم ب نظ شما جاي ديگه از ساعت 2و2.5 قبول ميكنن .بعدشم مشكل اينه ك اصلا نيگن بريد يا نريد.واقعا ديگه نميدونم.

ديگه به خدا هم اعتقاد ندارم.خدايي ك اينا ميپرستن انگار اصلا وجود نداره.ميليارد ميليارد از اين شركت ب ...

اتفاقا برعکس انگار خدا برای اینجور ادمها وجود داره و ظاهرا بیشتر ساپورتشون میکنه و چشمشو رو این همه ظلم بسته

خیر نبینه باعث و بانیش ک همه را گرفتار کردند هیچ کس هم حق حرف زدن نداره

امیدوارم همین دنیا به سرشون بیاد

تیکر پسردار شدنمه.دعا کنید واقعی بشه خداجووونم ؛تو رو به آبروی ۵تن آل عبا؛به جان ابوالفضل به تنهایی حسین به لب های تشنه رقیه و سکینه به گریه های بی تاب علی اصغر یه پسر سااالم و صآلح و خوشبخت نصیب منو شوهرم کن

باید به اونا هم حق داد،واقعا کارنیست....ولی واسه ساعت باشماست

یه جوری تنظیم کن نصف دیگه شو یه جا دیگه بری واسه کار

همسرمهربونم💏چهل سال بعدجلوی آینه موهایم را شانه کنم..👵روسری آبی ام را بپوشم وآرام آرام بروم توی آشپزخانه..نگاهت کنم و بگویم :دیدی گفتم میان ..لبخند بزنی☺بگویی : چقدر قشنگ شدی😍یاد وقت هایی بیفتم که جوان بودم.👩ناراحت شوم که پیر شده ام 👵..زشت شده ام ..و تو باز بگویی با موهای سفید بیشتر دوستت دارم👵و من مثل بیست سالگی هایم ذوق کنم😍سر بزنم به قیمه ای که برای بچه هایمان پخته ام ..🍲بعد تو از نوه ی آخرمان بگویی.بگویی این فسقلی عجیب شبیه تو شده..من برایت چای بریزم.☕بچه هایمان بیایند.مدام بگویم :قند نخور آقا.چایی داغ نخور .. بذار سرد شه..تو لبخند بزنی☺من مثل چهل سال پیش شوم و جلوی بچه هایمان سرم را روی شانه ات بگذارم ..💑نوه هایمان را بغل کنیم .👶دخترهایمان سالاد درست کنند و غذا بیاورند ..پسرها سفره بیاورند و بشقاب بچینند..پسر اولمان بگوید :هیچی دستپخت تو نمی شه مامان..عروسمان خودش را برایش لوس کند و بگوید:پس دستپخت من چی ؟!پسرمان نازش را بکشد😍ما از حال خوششان ذوق کنیم ..زیر گوشت بگویم : مرد زندگی بودن را از خودت یاد گرفته.❤باز هم نگاه های مهربانت.👀و باز هم درد زانوهایم یادم برود ..بچه ها بروند خانه هایشان ..ومن از خوشحالی ده بار بمیرم که چهل سال است تو را دارم ..💏
ديگه به خدا هم اعتقاد ندارم.خدايي ك اينا ميپرستن انگار اصلا وجود نداره.ميليارد ميليارد از اين شركت ب ...

عزیزم بعد از  ظهرها نمیتونی کار فروشندگی انجام بدی؟ تو بوتیک ولوازم آرایشی و کتاب فروشی

دکلمه ای از زبان خدا : منم زیبا که زیبا بنده ام را دوست میدارم. تو غیر از من چه میجویی؟ تو با هر کس به غیر از من چه میگویی؟   تو راه بندگی طی کن عزیز من... خدایی خوب میدانم! طلب کن خالق خود را، بجو ما را... تو خواهی یافت.   که عاشق میشوی بر ما و عاشق میشوم بر تو. مگر‌ کسی هم با خدایش قهر میگردد؟ هزاران توبه ات را گرچه بشکستی، ببینم من تو را از درگهم راندم؟   که می ترساندت از‌ من؟ رها کن آن خدای دور، آن نامهربان معبود. این منم پروردگار مهربانت، خالقت.    به نجوایی صدایم کن... بدان آغوش من باز است. قسم بر روز هنگامی که عالم را بگیرد نور، قسم بر اختران روشن اما دور :    * رهایت من نخواهم کرد *✌🙏  اللهم صل علی محمد و آل محمد. ( من ivf کردم، اگه سوالی در موردش داشتین بپرسین کمک تون کنم ) 
عزیزم خب کمی حق بده با این وضعیت اقتصادی  همه تقریبا حال و روز شما رو دارن اونام که بنده های خ ...

یا اینکه تو این مدت ده روز بگرد دنبال یه کار دیگه آخه 800 با این شرایطی که گفتی خیلی کمه

اتفاقا برعکس انگار خدا برای اینجور ادمها وجود داره و ظاهرا بیشتر ساپورتشون میکنه و چشمشو رو این همه ...

دقيقا همينطوره.بخدا سه ماه نميشه يه كارگاه فروختن قيمت 1ميليارد و800ميليون تومن.دونفرن.نفري 900ميليون.بعد حقوق كارمندا رو دوماه يك بار ميدن

.نماز اول وقتم ميخونن.وقتي كارمندا اينجوري ناراضي ان نميدونم خدا چطور قبول ميكنه نمازشونو

باید به اونا هم حق داد،واقعا کارنیست....ولی واسه ساعت باشماست یه جوری تنظیم کن نصف دیگه شو یه جا دی ...

خب ما ميگيم 8 تا 12ونيم لااقل جاي ديگه هم 4 ساعت بريم سركارقبول نميكنن