2777
2789
عنوان

خانمای باتجربه،چند مدت بعد از ازدواج حاملگی مناسب است؟

| مشاهده متن کامل بحث + 120 بازدید | 23 پست

عزیزم بستگی به خودت داره.ولی به نظر من باید و یه مدت از زندگی مشترک و زیر یه سقف زندگی کردن بگذره و کلا دو طرف از همدیگه مطمئن بشن و اخلاقای همدیگه را بشناسن و ببینن و میتونن باهم زندگی کنن بعد بچه دار بشن.چه بسا در اطرافمون زندگیای زیادی را میبینیم که بدون فکر به این چیزا در ماه های اول ازدواجشون باردار شدن و حاصل اون ها کودکان بیگناه طلاق به وجود اومدن.پس نباید فقط به خودمون و خوشحالی خودمون و اطرافیانمون توجه کنیم باید به اینده طفل معصوم بی گناه هم که ما به این دنیا میاریم بیشتر توجه کنیم

خداجونم زودییییی دخترکوچولوی نازمو از پیش خودت بذار تو دلم.خدایااااااا خیلی دلم گرفته تمام وجودمو بغض گرفته هیچ چیزی نمیتونم بگم.فقط میگم خودت کمکم کن
فکر نمیکنم قانع بشه. روش پیش گیری با قرص چطوره؟ چه قرصی رو پیشنهاد میکنین؟ طرز مصرفش چطوریه

در مورد قرص اطلاعی ندارم چون ایودی دارم خودم 

درسته همتونو خیلییی دوست دارم💕 درسته همتون خیلیییی عشقین💕ولی با احترام هیچ درخواست دوستی رو قبول نمیکنم 💕

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه...خودتو دست كم نگير...خانوما با حرف ميتونن همه چيو تو مشتشون بگيرن...حرف خيلي بزن با همسرت

خیلی میترسم چون زود ازدواج کردم از هرچیزی که زود بیاد سراغم میترسم. اوایل ازدواجمون افسردگی گرفته بودم. دکتر نرفتم ولی حال به حال شدن روم موند. یهو شاد میشم یهو غمگین و عصبی. اگه بچه هم بیاد روش دیگه فکر کنم دنیا برام تموم شدس

اس ام ان
عزیزم بستگی به خودت داره.ولی به نظر من باید و یه مدت از زندگی مشترک و زیر یه سقف زندگی کردن بگذره و ...

منم همین رو میگم. ولی شوهرم میگه سال بعد اقدام به بارداری کنیم و الانم که فقط یک ماه از ازدواجمون میگذره اگه بدونه باردارم خوشحال میشه

اس ام ان

عزیزم اصلا قرص مصرف نکن.بهترین روش ها اول کاندوم بعد ای یو دی و در اخر هم جلوگیری طبیعیست.ولی اصلا و قرص و دارو و مواد شیمیایی مصرف نکن

خداجونم زودییییی دخترکوچولوی نازمو از پیش خودت بذار تو دلم.خدایااااااا خیلی دلم گرفته تمام وجودمو بغض گرفته هیچ چیزی نمیتونم بگم.فقط میگم خودت کمکم کن
خوش بحالت. من اون روش رو بعد از بچه اول حتما اجرا میکنم چون بچه دوم نمیخوام

منو شوهرمم چون به هیچ وجه دومی رو نمیخواستیم رفتم ایودی گذاشتم دیگه ولی حتما باید زایمان کنی بعدا 

درسته همتونو خیلییی دوست دارم💕 درسته همتون خیلیییی عشقین💕ولی با احترام هیچ درخواست دوستی رو قبول نمیکنم 💕
عزیزم اصلا قرص مصرف نکن.بهترین روش ها اول کاندوم بعد ای یو دی و در اخر هم جلوگیری طبیعیست.ولی اصلا و ...

من هنوز بچه اولم رو ندارم که ایودی بزارم. مجبورم به کارایی بکنم

اس ام ان
خیلی میترسم چون زود ازدواج کردم از هرچیزی که زود بیاد سراغم میترسم. اوایل ازدواجمون افسردگی گرفته بو ...

ياد خودم ميفتم ...منم همينجوري بودم...پس دنبال درمان خودت باش...ورزش حتما برو...جاهاي تفريحي با همسرت خيلي برو...و اينكه دكتر زنان واسه چكاپ هم برو...حتما حتما