2777
2789
عنوان

بدبختی

80 بازدید | 3 پست

چکار کنم بمیرم کسی دعایی راهی بلده؟خسته ام از زندگی از التماس کردن پیش خدا از بچگی با ی مادر مریض و پدر بداخلاق گذروندم،گفتم میگذره،سعی ام و کردم دختر خوبی باشم توکل کنم به خدا و

ی مدت دوست داشتم ازدواج کنم خاستگارهای خوبی داشتم اما به هر دلیلی نمیشد گفتم بیخیال قسمت نیست گفتم برم سرکار پول در بیارم خوندم خوندم ازمون دادم نشد تااینکه یکی از ازمونا و مصاحبه ام خورد بهم ازمون و بیخیال شدم چسبیدم به مصاحبه هردو رو از دست دادم قبول نشدم

گفتم برم سراغ کار غیردولتی اونم نشد خواستم تغییری تو زندگیم بدم رفتم سراغ عمل بینی گفتن مشکل تنفسی پیدا میکنی

باید چ غلطی کنم تو این زندگی واقعا دلم میخاد بمیرم

خودتم می دونی چی کار داری می کنی بعد عمل بینی و کنکور و کارهای دیگه پس مشکل مالی نیست ! کمی رابطه ات و با خدا درست کن

❤ حلقه بر در می زدم تا نیمه شب در وا نشد ، جستجوی یار کردم آن صنم پیدا نشد ، پاسدار شب بیامد هر دودستم را ببست ، ای خدا هیچ عاشقی مانند من رسوا نشد ، ( قلب المومن عرش الرحمن ، قلب مومن عرش خداست ، آنان که خاک را به نظر کیمیا کنند ، آیا شود که گوشه چشمی به ما کنند ، لا تنسی ذکرالله 💓 یاد خدا را فراموش نکن

خودتم می دونی چی کار داری می کنی بعد عمل بینی و کنکور و کارهای دیگه پس مشکل مالی نیست ! کمی رابطه ات ...

کنکور نیست ازمونای استخدامی خیر سرم ارشد دارم

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

خودتم می دونی چی کار داری می کنی بعد عمل بینی و کنکور و کارهای دیگه پس مشکل مالی نیست ! کمی رابطه ات ...

بعد کسی که داره میرسه به ۳۰ هنوز از باباش پول بگیره مشکل مالی نیست چیه دیگه

این زندگی نیست بدبختی