2821
2789
عنوان

کسی اینجا هست عربی خونده باشه

139 بازدید | 18 پست

سوال قواعد عربی دارم (دبیرستان)

من خدایی دارم که مرا در آغوش گرفته                            خدای من، جایی در میان قلب من است:)                          ❤  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بگو

توی کتاب این جمله رو اوردن برای مثال حال

" رایتُ الفلاح و هو یجمع المحصول"

تو امتحان همین رو اورده بود ولی فلاح نکره بود

" رایتُ فلاحاً و هو یجمع المحصول"

الان ذوالحال نکره شده، پس دیگه حال نداریم درسته؟

هدفش از اینکه معرفه رو ب نکره تبدیل کرده چی بوده؟🤦

من خدایی دارم که مرا در آغوش گرفته                            خدای من، جایی در میان قلب من است:)                          ❤  
فک کنم یادمهبرو پر نکته مهروماه دوازدهم بگیر من از صفر باهاشعربی نهایی رو ۱۹.۷۵ شدم

نهایی ۴۰۴؟

۴۰۳درسنامه قواعدش خیییلی خوبه

مرسی❤

توی کتاب این جمله رو اوردن برای مثال حال" رایتُ الفلاح و هو یجمع المحصول"تو امتحان همین رو اورده بود ...

خودت داری میگی حالت اول اولی معرفه است دونی نکره اولی میشه کشاورز را دیدم دومی کشاورزی را دیدم...

خودت داری میگی حالت اول اولی معرفه است دونی نکره اولی میشه کشاورز را دیدم دومی کشاورزی را دیدم...

برای اون ک مشکلی نیست منظورم بحث جمله حالیه و جمله وصفیه است...

2825
2823
2791
2779
2792