2777
2789
عنوان

تب دخترم پایین‌نمیاد😢😢😢😢😢

319 بازدید | 61 پست

خانوما تورو خدا راهنماییم کنین از دوروز پیش یه ساعتایی یهو تب میکنه دکتر بردم دارو داده گفته گلوش التهاب داره یکم .... دیگه نمیدونم چی کنم ؟؟؟امروزم که پنج صبح دوباره تب کرده شد ۳۹ درجه .... الان شیاف گذاشتم ولی باز زیر بغلش گرمه 

من به دستان خدا خیره شدم ... معجزه کرد [smiley]l/l_70.gif[/smiley]
شیاف خوبه .هر چهار ساعت بهش قطره استامینوفن بده .برا گلوش باید چرک خشک کن مصرف کنه .خوب میشه نگران ن ...

بهش کواموکسی کلاو داده هر دوازده ساعت ۲.۵ سی سی ...ولی من بیشتر نگران تبشم چرا پایین نمیاد کاملا ؟؟؟پاشویه هم میکنم 😭😭😭😭😭😭

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بهش کواموکسی کلاو داده هر دوازده ساعت ۲.۵ سی سی ...ولی من بیشتر نگران تبشم چرا پایین نمیاد کاملا ؟؟؟ ...

عزیزم تو تند تند پاشویه با اب و نمک بکن ببرش اورژانس اگه پایین نیومد.منم پسرم تینجوری شد دو تا چهار ساعت دو تا شیاف زدم تا اومد پایین بعدم ۶ ساعت یه بار استامینوفن تا دو روز دادم.تبش بیاد پایین اروم اروم هم خوبه

عزیزم تو تند تند پاشویه با اب و نمک بکن ببرش اورژانس اگه پایین نیومد.منم پسرم تینجوری شد دو تا چهار ...

شیاف یکی ساعت ۶ زدم الان چند ساعته استا بدم ؟؟

آخ آخ آخ دوتا پسرامم این چند وقته این طوری شدن دق کردم تا خوب شدن سه روز تموم تب داشتن اول بزرگه گرفت بعد کوچیکه هر چهار ساعت شیاف استفاده میکردم«مخصوص اطفال» بعد شربت پنی سیلین هر شش ساعت مدامم پاشویه می کردم دم نوش چهار گل هم دادم عالیه به لطف خدا خوب شدن حتما هم با تجویز دکتر باشه لطفا

من شیعم،حیدر آقامه  
بهش کواموکسی کلاو داده هر دوازده ساعت ۲.۵ سی سی ...ولی من بیشتر نگران تبشم چرا پایین نمیاد کاملا ؟؟؟ ...

چند وقتشه ؟؟شاید برا دندوناشه تبش؟

درصد کمی از انسانها نود سال زندگی می کنندمابقی یک سال را نود بار تکرار می کنند

من پسرم دو بار اینجور شد خیلی بد بود خدایی پدرم در اومد.ایشالله بچه ت تا یکساعت دیگه کلا تبش قطعه ولی پاشویه رو اصلا ول نون پاشو بزار تو تشت اب نمک که ابش سرد نباسه گرمم نباشه .روی پیشونیشم پارچه خیس بزار .من یادمه پارچه رو برمیداشتم رو پیشونیش داغ میشد پارچه هه الهی بگردم

آخ آخ آخ دوتا پسرامم این چند وقته این طوری شدن دق کردم تا خوب شدن سه روز تموم تب داشتن اول بزرگه گرف ...

ممنونم تورو خدا با نفس های گرمتون دعاش کنید بعد کلی نذر نیاز خدا این دخترو بهم داده دارم دق میکنم 

دکتر که به ما گفت فقط باید پنی سیلین مصرف کنه البتهقطعا تشخیص پزشک درست تره 

من شیعم،حیدر آقامه