2777
2789
عنوان

هعی

| مشاهده متن کامل بحث + 377 بازدید | 25 پست
مستقل شو دیگه کسی که کتاب چاپ کرده نمیره زیر بار ظلم ....

عزیزم من یه سفری میخوام برم سفر نه ها یه کنگره تو یک شهر دیگه قبلش باید یه دعوای اساسی داشته باشم

جالبه بابام اوکیه ها مامانم همش نگرانه

حالا حالا ها اصلا نمیشه رو این مورد فکر کرد

بعد با این شرایط همون اجاره خونه هم خیلی سخت میشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مرسی عزیزماره از شانس من همه چیزم تو هم گره خوردهکلی کار دارم ولی عملکردم صفر صفره

منم خیلی برنامه دارم ولی کلا قفل کردم

داشتم راه میفتادم به زور روحیه ام حفظ میکردم دوباره برگشتم به قبل

فقط امیدم به خداست

(آقایون لطفا شعور داشته باشید درخواست دوستی ندید🚫)     با خیلیا بخند ولی به هیچکدوم اعتماد نکن! 🍃      من حسابم ز همه مردم این شهر  جداست  / من امیدم به خدا بعد خدا  هم به خداست ❤️

خیلی عالیه موفق باشینمیشه مقطع تحصیلی تون رو بگین؟ استاد راهنما هم داشتین؟

من دانشجو کارشناسیم عزیز

ولی تو یک شرکت دانش بنیان کار اموزی میرم دیگه با رئیس شرکت (خانمه ) اوکی شدم اغلب این کار ها رو با ایشون انجام میدم

البته یه مقاله ای میخواستن بنویسن موضوعشون رو که گفتن دربارش تحقیق کردم یه جای کارشون مشکل داشت اصلا متوجهش نبودن من بهشون گفتم دیگه از اون به بعد خدایی به من کمک کردن از لحاظ مقاله نوشتن گرفته تا کتاب

ولی خیلی از اساتید کمک میکنن حتی تو دانشگاه فقط دانجویی که جرئت پیشنهاد دادن داشته باشه کم پیدا میشه

منم خیلی برنامه دارم ولی کلا قفل کردم داشتم راه میفتادم به زور روحیه ام حفظ میکردم دوباره برگشتم به ...

برعکس من نمازم گذاشتم کنار:(

یعنی چند ساله نخوندم یکی دو روز پیش میخواستم بخونم ایات رو یه مرور کردم دیدم اصلا یادم نمیاد بیخیالش شدم:(((

من دانشجو کارشناسیم عزیزولی تو یک شرکت دانش بنیان کار اموزی میرم دیگه با رئیس شرکت (خانمه ) اوکی شدم ...

مرسی عزیزم موفقیت هاتون روز افزون

بله من هم با چندتا استاد یه کارایی انجام دادیم، ولی اونجور که دلم میخواد هنوز راه نیوفتادم توی پژوهش

کلا باید خیلی صبور بود برای پژوهش و من عادت نکردم هنوز

خیلی عالیه موفق باشینمیشه مقطع تحصیلی تون رو بگین؟ استاد راهنما هم داشتین؟

من نمیدونم رشته شما چیه ولی تا الان رمز موفقیت خودم رو درخواست کردن میدونم

با خودم نگفتم قطعا رد میشم درخواستمو کردم شانسمو امتحان کردم نمیگم همیشه ولی خیلی جاها جواب گرفتم (به قول معروف قبل اینکه نه بشنوم به خودم نه نگفتم)

نمایشگاه ها هم خیلی فرصت خوبی برای همکاری هستن واقعا

البته برا مقطع کارشناسی جذب انچنانی ندارن ولی مدرک کارشناسی رو داشته باشین یا دانشجوی ارشد باشین موقعیت خوبی دارین

مرسی عزیزم موفقیت هاتون روز افزونبله من هم با چندتا استاد یه کارایی انجام دادیم، ولی اونجور که دلم م ...

خیلی ممنونم برای پژوهش فقط و فقط مقاله عالیه

هر چقدر به مقاله خوندن مسلط باشین هم درک خودتون بالاتر میره هم سریع تر کار رو میتونین پیش ببرین

و به قول معروف تا زمانی که شنا نکنی شناگر خوبی نمیشی

مقداری با مقاله خوندن اوکی شدین سعی کنین یه مقاله بنویسین

و اینکه قطعا برای پیشرفت باید صبر و تلاش داشت

ببخشید من میتونم رشته شما رو بدونم؟

خیلی ممنونم برای پژوهش فقط و فقط مقاله عالیههر چقدر به مقاله خوندن مسلط باشین هم درک خودتون بالاتر م ...

خیلی ممنون بله درست میفرمایین، من پزشکی میخونم، البته هنوز وارد بالین نشدم و بخاطر همین زیاد با اساتید بالینی برخورد نداشتم که باهاشون کار کنم، ولی یه تجارب محدودی داشتم

مقاله هم کار کردم چندتا ولی متاسفانه سخت اکسپت میشن، بخشیش هم بخاطر گاردیه که به ایرانی ها دارن و ادم رو یه مقدار ناامید میکنه

خیلی خوشحال شدم صحبت کردیم، موفق باشین 🩵

خیلی ممنون بله درست میفرمایین، من پزشکی میخونم، البته هنوز وارد بالین نشدم و بخاطر همین زیاد با اسات ...

چقدر عالی

بچه های پزشکی بعضی هاشون واقعا فعالن ازنوشتن مقالات گرفته تا ثبت اختراع های داخلی و بین المللی

همین که کار کردین خیلی خیلی عالیه با همین روتین و تلاش پیش برین مطمئنم حسابی میدرخشین

منم بسیار بسیار خوشحال شدم از هم صحبتی با شما

ایشالله موفقیت روز افزونی داشته باشین چه بسا تونستیم در اینده همکاری علمی بیشتری با هم داشته باشیم

انشالله همیشه شاد و سلامت باشین و از ناراحتی ها به دور

چقدر عالیبچه های پزشکی بعضی هاشون واقعا فعالن ازنوشتن مقالات گرفته تا ثبت اختراع های داخلی و بین الم ...

خیلی ممنونم لطف دارین، مرسی از انرژی خوبی که بهم دادین و امیدوارم به بهترین درجات برسین🤍✨️