2777
2789
عنوان

هعی

377 بازدید | 25 پست

منی که امروز مامانم کلی باهام داد و بیداد کرد بابت خیلی از علائمی که شاید برای افسردگی باشه

یکی دیگه اجناس رو گرون میکنه دانشگاه ها رو تق و لق میکنه من باید داد و بیدادش رو بشنوم:)

حوصله هیچکاری رو ندارم دلم میخواد فقط زل بزنم به دیوار بیخیال همه چیز

دیروز اولین کتابم که چاپ شده به دستم رسید من انگار نه انگار دریغ از یه لبخند

چرا نمیمیرم من

نمیدونم چه شانس گو.هی دارم تو موقعیت های خطرناکی که قرار داشتم زنده بیرون اومدم ولی دیگه نمیخووام

خدایا خودت یه کاری بکن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چاپ کتابت مبارک باشه

درباره چه موضوعی هست ؟

(آقایون لطفا شعور داشته باشید درخواست دوستی ندید🚫)     با خیلیا بخند ولی به هیچکدوم اعتماد نکن! 🍃      من حسابم ز همه مردم این شهر  جداست  / من امیدم به خدا بعد خدا  هم به خداست ❤️

تبریک میگم دختر قوی و هنرمند ، بهترینا برات رقم بخوره🤍

مرسی فعلا با انبوهی از کار یه دختر بی پناهی قرار داره که همه چیز رو ول کرده فقط دلش میخواد یک روز ارامش داشته باشه ولی نمیتونه

مرسی عزیزمدر حیطه رشتمه عزیزدر حوزه بیولوژیدرباره ویرایش ژن کریسپر

اوه چقدر تخصصیه👌👌

این روزها کلا کسی حوصله نداره همه دوست دارن برن توی تنهای خودشون

انشالله خدا کمک همه مون کنه

(آقایون لطفا شعور داشته باشید درخواست دوستی ندید🚫)     با خیلیا بخند ولی به هیچکدوم اعتماد نکن! 🍃      من حسابم ز همه مردم این شهر  جداست  / من امیدم به خدا بعد خدا  هم به خداست ❤️

مرسی فعلا با انبوهی از کار یه دختر بی پناهی قرار داره که همه چیز رو ول کرده فقط دلش میخواد یک روز ار ...

درکت میکنم قشنگم، منم مثل شما تو شرایط مشابهی قرار دارم

- اول باید شروعش کنی تا بعد بتونی بهترش کنی؛

اوه چقدر تخصصیه👌👌این روزها کلا کسی حوصله نداره همه دوست دارن برن توی تنهای خودشونانشالله خدا کمک ه ...

مرسی عزیزم

اره از شانس من همه چیزم تو هم گره خورده

کلی کار دارم ولی عملکردم صفر صفره