2777
2789
عنوان

خانمای ک سن زیاد

363 بازدید | 45 پست

خانمایی ک سن زیاد ازدواج میکنن چقد بده واقعا کلی تحقیر میشنون از این و اون و از نظر روانشناسیم خودشون اسیب میبین طفلک بچهشون وقتی بزرگ بشه فک میکنن مامانشون مادربزرگشونه و روشون نمیشه تو جمع دوستاش بگه این مامانم😐

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

چرا باید تحقیر بشن ؟ ابین بستگی به خانواده داره که هدفشون توی زندگی چیه .

من الان هر کسی دور و برمه اخرین اولویت زندگیش ازدواجه و به فکر درس و پیشرفت خودشه .

الان هم انقدر کار های زیبایی و .. اومده که کسانی که سنشون هم بالا هست اصلا معلوم نیست و جدا از این الان خیلی ها توی سن بالا بچه دار میشن پس دیگه این به چشم نمیاد

ان شالله همه به موقع و با شخص مناسبشون ازدواج کنن و خوشبخت شن

انشالله

میدونی گلی قصدم توهین یا اذیت کسی نبود طرف اومده فوش میده ب کسایی ک سن کم ازدواج کردن حتی ب پدرمادرشونم این نهایت بیشعوری هستش

تو فکر خودتو بکن، نیازی نیست انقدر به فکر بقیه باشی گلم، خود اونا هم راضی نیستن که تو براشون انقدر غصه بخوری

اونایی که افکار و عقایدشون تو ۱۴۰۰ سال پیش مونده با من بحث نکنن؛ چون اون موقع گوشی و نت نبوده، اگه حرفی داری سوار شترت شو و بیا بهم بگو!

مگه هدف زندگی فقط ازدواجه😑😑 منو خواهرم همکلاس بودیم من ازدواج کردم خواهرم درسشو ادامه داد و شاغله و خدارو شکر موفقه، این چه طرز تفکر چیپیه که داری، میخوای از جانب همه حرف بزنی؟