2777
2789
عنوان

از بین بردن عفونت با جوش شیرین

14600 بازدید | 31 پست

سلام خانما من مدتیه که یکم عفونت پنیری دارم و شنیدم که جوش شیرین برای رفع عفونت خوبه ایا کسی هست که استفاده کرده باشه 

خدایا شکرت بابت همه داشته هام😍🙏😘

من جوش شیرین رو خبر ندارم اما چند روز پیش عفونت شدید داشتم ولی نمیتونستم برم دکتر . از تو همین سایت خوندم بچه ها عفونتشون رو با سیر درمان کرده بودن . منم انجام دادم خداروشکر خوب شدم 

فرشته قشنگم،مامانت انتظار رو دوست نداره ....بیا

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من جوش شیرین رو خبر ندارم اما چند روز پیش عفونت شدید داشتم ولی نمیتونستم برم دکتر . از تو همین سایت ...

چطور استفاده کردی

خدایا شکرت بابت همه داشته هام😍🙏😘
من جوش شیرین رو خبر ندارم اما چند روز پیش عفونت شدید داشتم ولی نمیتونستم برم دکتر . از تو همین سایت ...

چجوری بود؟

بسه دنیا دیگه بسه ،تودیگه کار نده دستم؛من بسازتو میرقصم تو بزن تا من برقصم؛طاقت و صبر و قرارم دلمو یارودیار همچیم رفته زدستم تو بزن تامن برقصم....😔