2777
2789
عنوان

از بین بردن عفونت با جوش شیرین

| مشاهده متن کامل بحث + 14601 بازدید | 31 پست
تو سرچ بزن درمان عفونت با سیر برات یه عالمه توضیح میاره . فقط نمیدونم چون بارداری میتونی استفاده کنی ...

باردار نیستم گلم

خدایا شکرت بابت همه داشته هام😍🙏😘

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باردار نیستم گلم

آخه تیکر زدی فکر کردم بارداری . شب موقع خواب یه حبه سیر رو پوست کن بدون این که بریده بشه با نخ گرش بزن بزارش تو واژنت صبح درش بیار من دوشب پشت هم اینکارو کردم خوب شدم. دیروز رفتم دکتر معاینم کرد گفت عفونت نداری

فرشته قشنگم،مامانت انتظار رو دوست نداره ....بیا
آخه تیکر زدی فکر کردم بارداری . شب موقع خواب یه حبه سیر رو پوست کن بدون این که بریده بشه با نخ گرش ب ...

باردار بودم ولی سقط شد دیگه دلم نیومد تیکرو بردارم.خب چطور سیر از نخ جدا نمیشه

خدایا شکرت بابت همه داشته هام😍🙏😘

ایشالا باردار میشی دوباره . بهتره برش داری تا زودتر فراموشش کنی . ببین توصیح دادنش یکم سخته شاید متوجه نشی تو گوگل سرچ کن روش درمان عفونت با سیر . توضیح کامل برات میاره با عکس تا قشنگ متوجه بشی . دوشب پشت هم انجام بدی خوب میشی.من نتیجه گرفتم فهمیدم چه روش خوبیه

فرشته قشنگم،مامانت انتظار رو دوست نداره ....بیا

بریز تو لگن تمیز.۲۰ دقیقه بشین.سرکه سفید بدترت میکنه.حتما سرکه سیب باشه.

🌹🌷⚘اللهُ لاَ إِلَهَ إِلاَّ هُوَ الْحَیُّ الْقَیُّومُ