2777
2789
عنوان

معلم فضول بچم😑

172 بازدید | 17 پست

ظهر دخترم که اومد خونه میگه معلم جلوی بچها گفته تو چرا ساکتی یکم برون بده خودتو و فلان و اینا

دخترم بهش گفته پنج تا انگشت دست که مثل هم نیستن هرکس یطوره من میانگرا هستم هروقت لازم بدونم صحبت میکنم هروقت هم لازم ندونم صحبت نمیکنم نمیشه فقط یه ساعت ادمو در نظر بگیرید و قضاوت کنید

بعد معلمه گفته ک تو با هرکس دوست داشته باشی میتونی ارتباط برقرار کنی و ...

دخترم میگه گفتم من دوستای زیادی دارم شما نمیخاد نگران من باشید خودم از پس خودم برمیآمد

الان از وقتی که آمده ناهار هم نخورده خیلی اعصابش خرده انقدر از دست معلم ناراحت شدم که میخام برم مدرسه بگم تو معلمی درست بده برو چیکار داری کسی چطوره چقدر بعضی معلم ها فضولن

برای آنچه اعتقاد دارید ایستادگی کنید؛ حتی اگر هزینه اش تنها ایستادن باشد🇮🇷

چی بگم؟؟ دختر شما نمیخوام بد حواب داده ولی خیلی محترمانه نبوده شما هم نمیخواد بری مدرسه معلمشه دلش سوخته که حالا چرا زیاد صحبت نمیکنه یا دوست نداره و ...

تو هر تاپیکی اسم مادر شوهر/خواهرشوهر/جاری نبینم اون تاپیک مورد تایید من قرار نمیگیره.lol lol lol

دختر شما بی ادبی کرده

چقدر لوسش کردید اه اه اه

معلمه خواسته کمکش کنه خب به دخترتون یاد بدید اگه همچین چیزی شد به جای حاضر جوابی به بزرگتر سکوت کنه لازم نیست حتما آدما جواب همه رو بدن که

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بله خانواده مثلا امروزی مشاهده میکنیم:

بچه ها اگر علاقه به زبان دارید و میخواید حرفه ای یاد بگیرید در ایتا کانال دارم‌ ممنون‌ میشم حمایت کنید. بهم بگید بهتون لینکشو بدم.   سوالات تکراری که دیدم و جواب های مشترک:❣️اول: اعتماد به نفس و عزت نفس داشته باشید‌. ❣️دوم: اونقدری که فکر می‌کنید آدما به شما اهمیت نمیدن و اصلا به شما فکر نمیکنن پس بیخیال. ❣️سوم: وابسته نباشید مخصوصا احساسی‌. ❣️چهارم: چرا اینقدر دهن به دهن آدما میزارید؟؟ بی اهمیت باشید هرچی گفتن بگو اوکی تو درست میگی. ❣️پنجم: نصیحت به از خودم کوچکتر اینکه بیشتر کتاب بخون و تلاش کن و تنبل نباش و رو خودت سرمایه گذاری کن. زبان و کامپیوتر و مهارت های مختلف یاد بگیر. ❣️ششم: ولله پسرا ارزشی ندارن که بهشون وابسته شید و گریه کنید و حرص بخورید. هیچ آدمی از اینکه دوست پسرش ولش کرده نمرده . ❣️هفتم: اگر کسی مسخرت میکنه اصلا حساس نشو و بی اهمیت باش و باهاش بخند یا زل بزن تو چشماش و هیچی نگو اگر ناراحت بشی و جواب بدی اونم خوشش میاد و هی اذیتت میکنه.❣️هشتم: اسم دختر: ترنم، بهار، دُرین، دلارام، تیارا، تارا، نفیسه، ارام. اسم پسر: نریمان، شروین، دانیال، بنیامین، کارن، عماد، نوید. ❣️نهم: آدما همه اسکلت هستن با یه گوشت روش پس فرزندم شل کن.

معلم فقط کارش تعلیم نیس تربیتم هست

معلم حرف اشتباهی نزده

فقط 27 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ملینا🖤خدا کند که بمیرم وطن فروش نباشم... ای ایران، جان من خائنان و ابلیس صفتان هر چه بکوشند تا تو را ویران کنند،اما بدان که نتوانندولی بدان:ما اینجاییم. ما که جان را بی ارزش ترین بها می دانیم در راه فدا کردن برای تو.ای ایران من،همیشه قوی و استوار بمان که آینده از آن ماست.سر و جانم به فدای یک وجب از خاک پاک تو باد.🇮🇷🫀

دختر شما بی ادبی کردهچقدر لوسش کردید اه اه اهمعلمه خواسته کمکش کنه خب به دخترتون یاد بدید اگه همچین ...

عزیزم من بچه خودمو میشناسم

اصلا درونگرا نیس

شاید بعضی وقتا آروم باشه ولی خشک هم نیس

معلم ها لازم نیست کسی رو جلو بقیه ضایع کنن

اتفاقا لازمه گاهی با معلم قاطعانه برخورد کرد که بر دانش آموز سوار نشن

در آینده دختر خودت به مشکل میخوره عزیزم این کار مثلا زرنگ بودن نیست افتخار نکن به دخترت دخترت خیلی ب ...

خب شما میگید چیکار کنه

کلا بعضی معلم ها فقط بلدن تیکه بپرونن

این که جلو بقیه پرسیده کارش درست نبوده حق داره دخترتون

اگه دلسوز بود و میخواست مطمئن بشه دخترتون تنها نیست بعد کلاس باهاش حرف میزد

یاری اندر کس نمی بینیم، یاران را چه شد؟ / دوستی کی آخر آمد؟ دوستداران را چه شد؟ // آب حیوان تیره گون شد، خضر فرخ پی کجاست؟ / خون چکید از شاخ گل، باد بهاران را چه شد؟ // کس نمی گوید که یاری داشت حق دوستی / حق شناسان را چه کار افتاد؟ یاران را چه شد؟ // شهر یاران بود و خاک مهربانان این دیار / مهربانی کی سرآمد؟ شهریاران را چه شد؟

یه جوری میگی انگار پول اون معلم بنده خدا رو تو میدییا مثلا کارگرته !تحفه هاتونو درست تربیت کنین

طرز صحبت کردن شما نشون شعور شماست.

این که جلو بقیه پرسیده کارش درست نبوده حق داره دخترتوناگه دلسوز بود و میخواست مطمئن بشه دخترتون تنها ...

نه بابا اصلا تنها نیست کلی دوست داره نمیدونم چرا اینجور شده

عزیزم من بچه خودمو میشناسم اصلا درونگرا نیسشاید بعضی وقتا آروم باشه ولی خشک هم نیسمعلم ها لازم نیست ...

شما بزرگتر من هستید احترامتون واجب

ولی یکم روی خودتون و دخترتون کار کنید، معلم کار بدی نکرده اگه واقعا دخترتون اینطور نیست باید اصلا جوابشو نمیداد فقط سکوت میکرد. شما خیلی مغرور هستین و فکر میکنید هیچکس حق نداره به شما چیزی بگه. درحالی که جامعه اینطور نیست و دخترتون در آینده به مشکلات زیادی برمیخوره هزاران جور بی احترامی بهش میشه و... باید یادبگیره که خودشو کنترل کنه و به بزرگترش احترام بزاره و در کمال ادب حرفشو بزنه و بدونه کجا باید سکوت کنه

در غیر این صورت در آینده به مشکل میخوره برای پیدا کردن شغل و ازدواج و....

حالا خود دانید من فقط قصدم کمک کردن بود🌹