2777
2789

من صبح تاپیک زدم در مورد قیمت بوتاکس رفتم و دیدم ماز بیمار در انتظار بود منم‌گفتم اول مشاوره میخام بعد اگه لازم بود انجام میدم دکتر  منو ویزیت کرد و‌من بهش گفتم موهامو دم اسبی و از بالا که میبندم همینجوری میشه که میخام یعن مداری ابروهام بره بالاتر !! 

گفت نمیشه و بوتاکس رو وقتی انجام میدی چون سلول های پوست باز میشه کشیدی پیدا میکنه به سمت پایین !!!

گفت ممکنه شما عمل پیشونی لازم داشته باشی ولی اون چیزی که میخای نمیشه ! حالا نمیدونم حوصله نداشت یا هرچی میخام بدونم به فرم ابروها و‌پلک من اصلا بوتاکس جواب میده پایینی عکس زمانی هست که موهاموجمع نمیکنم 

و اینکه چیکار کنم بنظرتون بهتره ؟ 

🤍دلم برای کودکی هایم تنگ است ... برای خاطرات خوشم... دلم برای خنده مادر و نگاه پدرم تنگ است ... روزگار چه کردی بامن؟ که هیچ کدام را ندارم 🤍

عکس بالایی منظورمه

🤍دلم برای کودکی هایم تنگ است ... برای خاطرات خوشم... دلم برای خنده مادر و نگاه پدرم تنگ است ... روزگار چه کردی بامن؟ که هیچ کدام را ندارم 🤍

بوتاکس یکم ابرو و چشم رو میبره بالاتر که 

برا من ک اینجوری بود 

زیر ابرو تزریق کرد چشمام و ابروم کشیده تر شد ب سمت بالا

تقدیم ب دختر نازم😜                                                                     💖 اصفهان با آن همه وسعت شده نصف جهان!                   چند وجب داری,ولی کل جهانم گشته ای💖

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برای ابرو که بالا بره که بوتاکس نمیزنن. بیشتر با هایفو و تزریق چربی و پلاکت میبرن بالا 

تصمیم گرفتن دست خودمان نیست. تنها چیزی كه باید درباره اش تصمیم بگیریم این است كه با روزگاری كه نصیب ما شده است ، چه بكنیم.

وقتی از بالا جمع میکنم اینجوری میشه که اینجوری دوست دارم 

من میخام قسمت پشت لبمو بوتاکس کنم..هزینش از شما چقدر شد و کجا انجام دادی؟

من پیش دکتر سعید نلک خسروی انجام دادم ۳۰۰ شد 

تهران هستم

تقدیم ب دختر نازم😜                                                                     💖 اصفهان با آن همه وسعت شده نصف جهان!                   چند وجب داری,ولی کل جهانم گشته ای💖

بنظر من که عکس اول با عکس دوم زیاد فرقی نداشت

الکی خودتونو پوست جوانتونو با این چیزا خراب نکنید چون ایرادی نداره پوستتون

بوتاکس ضرر داره بنظرم لیفت خیلی بهتره

دائما یکسان نباشد حال دوران غم مخور  
بوتاکس یکم ابرو و چشم رو میبره بالاتر که  برا من ک اینجوری بود  زیر ابرو تزریق کرد چشمام ...

ساعت شنی عکس دوم منو ببین اینجوری شد یعنی؟

برای ابرو که بالا بره که بوتاکس نمیزنن. بیشتر با هایفو و تزریق چربی و پلاکت میبرن بالا 

به من گفت عمل کن

برای بوتاکس میتونی بگی ابروهامو هشت کن. فقط در همین حد ابرو رو میبره بالا

اخه هشت دوست ندارم بهمن نمیاد 

فاصله ی چشم و ابرو زیاد میشه، به نظرم انجام بده چهرتو بازتر میکنه، پزشک بعت اونجوری گفته چون نمیخواد ...

نمیدونم اخه گفت اینی که من میخام اصلا نمیشه 

به من گفت عمل کن

برو یه دکتر دیگه برای بالا بردن ابرو. بدون عمل هم میشه این کار رو کرد.

تصمیم گرفتن دست خودمان نیست. تنها چیزی كه باید درباره اش تصمیم بگیریم این است كه با روزگاری كه نصیب ما شده است ، چه بكنیم.