2821
2789
عنوان

از پارتنرم یکم ناراحتم

197 بازدید | 12 پست

بچه ها من واقعا دختر مستقیم یعنی تاحالا ازش درخواستی نداشتم بعد خب امروز شارژ پولیم تموم شده بود قرار بود بهش زنگ بزنم بهش گفتم ک فلانی من شارژ پولی ندارم بهت زنگ بزنم(خودش پافشاری میکرد که دلم برات تنگ شده قلان) تا شنید شارژ ندارم گفت عه حیف شد پس باشه بعدا

حقیقت ناراحت که نه دلخور شدم چون یک سال و خورده ایه باهاش یه بار ازش چیزی نخواستم حتی بهش گفتم که من دوست ندارم تا قبل اینکه چیزی جدی شه من خرج برات باز کنم و زشته و این حرفا

ولی خب یکم انتظار داشتم حداقل تعارف میزد حداقل چون خودش اصرار داش حرف بزنیم

دلخوریم سر اینه میگم نکنه خسیس باشه چون آدمیه که شکر خدا دستش به دهنش میرسه ولی توی این مورد امروز اولین بار بود چون خودم هیچوقت غرورم اجازه نمیداد و میگفتم خب بقیه که کارت پول نیستن ولی آخه شارژ پنجی یکم منک به شک میندازه🙄

خودشم میدونست برای کارت بانکیم مشکل پیش اومده نمیتونستم برداشت داشته باشم

من خودم تو این موقعیت اینو یه رد فلگ میدونم. سعی میکنم بیشتر از این وابستش نمونم و منتظر یه رد فلگ د ...

اصلا انتظار نداشتم همیشه بهم قبلا ها میگفت چیزی میخوای بهم بگوها میخوای پول بزنم فلان چیز بخری؟

حالا الانم میگم شاید موجودی نداشته

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

اصلا انتظار نداشتم همیشه بهم قبلا ها میگفت چیزی میخوای بهم بگوها میخوای پول بزنم فلان چیز بخری؟حالا ...

به قول خودت یه تعارف میزد.برا تعارفشم نداشت؟

به نظرم داری الکی خودتو قانع میکنی

انقد ازش نخاستی دیگه نمیدونه باید چیکار کنه اینجور موقعیتایی بعدشم مگه کافه رفتن و یه بیرون ساده چقد ...

خداشاهده دلم نمیاد میگم بزار حداقل جدی بشه بعداظهر اونجوری زیر دینش میمونم فردا یه درصد به هم نخوردیم خواستیم جدا شیم نمیخوام عذاب وجدان بگیرم

بنظرم باید همون لحظه خودش زنگ میزد وقتی این حرفو زدی

بعدشم یه شارژ میفرستاد

ممکنه خسیس نباشه ولی بلدم نباشه چیکار باید بکنه تو موقعیت

سوالات مربوط به کنکور تجربی رو از من بپرسین🔥

خداشاهده دلم نمیاد میگم بزار حداقل جدی بشه بعداظهر اونجوری زیر دینش میمونم فردا یه درصد به هم نخوردی ...

اصلا اینطوری فکر نکن وقتی خودشم به خودش اجازه نمیده یه کافه مهمون کنه ارزش نداره

بنظرم باید همون لحظه خودش زنگ میزد وقتی این حرفو زدی بعدشم یه شارژ میفرستادممکنه خسیس نباشه ولی بلدم ...

دقیقا والا من به پسر باشم میگم آقا اصلا خودم دوهزار شارژ دارم هزار شارژ انتقالی میدادم خیلی راحت قانع شد با خودم گفتم والا خودمو کوچیک کردم

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز