2777
2789

یه تاپیک میخوندم استارتر گفته بود دوس پسرم میگه واژنت گشاده من احساسش نمیکنم یه خانومی گفته بود بهش بگو من گشاد نیستم تو هسته خرمایی😂😂😂😂

ایییینقدر خندیدم که اشکم دراومد

.

.

.

یه بارم یه خانومی گفته بود من خیلی چاقم یه آقایی پست گذاشته بود گفته بود تو راه نرو قِل بخور😆😆😆

.

.

.

یه بارم یکی گفته بود شوهرم خیلی سرده یکی دیگه جواب داده بود برعکس شوهرمن اینقدر گرمه توی خواب آرووم پهلو به پهلو میشم جرقه نزنه😂😂😂

هرچه عاشق زارتر معشوق از او بیزار تر    

نترکی صلوات😂😂😂

کیا ماجرای جومونگ واردمیشودرویادشونه؟؟😂😂😂

دلایل بودنم راهرروزمرورمیکنم    هرروزازتعدادشان کم میشود                              آخرین باری ک شمردمشان                                         تنهایک دلیل برایم باقی مانده بود                        آن هم وجودتوبود 💓دخترم💓                                💞💞💞💞💞                    

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دوس پسرش‌گفته بود؟😬😩😰

دکلمه ای از زبان خدا : منم زیبا که زیبا بنده ام را دوست میدارم. تو غیر از من چه میجویی؟ تو با هر کس به غیر از من چه میگویی؟   تو راه بندگی طی کن عزیز من... خدایی خوب میدانم! طلب کن خالق خود را، بجو ما را... تو خواهی یافت.   که عاشق میشوی بر ما و عاشق میشوم بر تو. مگر‌ کسی هم با خدایش قهر میگردد؟ هزاران توبه ات را گرچه بشکستی، ببینم من تو را از درگهم راندم؟   که می ترساندت از‌ من؟ رها کن آن خدای دور، آن نامهربان معبود. این منم پروردگار مهربانت، خالقت.    به نجوایی صدایم کن... بدان آغوش من باز است. قسم بر روز هنگامی که عالم را بگیرد نور، قسم بر اختران روشن اما دور :    * رهایت من نخواهم کرد *✌🙏  اللهم صل علی محمد و آل محمد. ( من ivf کردم، اگه سوالی در موردش داشتین بپرسین کمک تون کنم ) 

بله پز و تعریفای الکی که از خودشون میکنن خنده دار ترین چیزی که تو نی نی سایت خوندم 😁

هرروز که از خواب بیدار میشید اگه دیدید تو ایران اتفاق ناراحت کننده‌ای نیفتاده تعجب نکنید  صفحه رو یه رفرش کنید خودش درست میشه🙄

یکی از کاربرا میگفت شوهرش تو روشویی میشاشه 😂🙈

یکی هم موقع دعوا شوهرش رو فرش شاشید.

آدمها فکر می‌کنند اگر یک بار دیگر متولد شوند، جور دیگری زندگی می‌کنند؛ شاد و خوشبخت و کم اشتباه خواهند بود. فکر می‌کنند می‌توانند همه چیز را از نو بسازند، محکم و بی نقص!   اما حقیقت ندارد..    اگر ما جسارت طور دیگری زندگی کردن را داشتیم، اگر قدرت تغییر کردن را داشتیم، اگر آدمِ ساختن بودیم، از همین جای زندگی مان به بعد را می‌ساختیم!   "آنتوان دوسنت اگزوپری"

جومونگ وارد میشود تایپک های خارجی😁

دختر خوشگلم😘😍 بی صبرانه منتظر اومدنتم گلکم👶👧 الهی همه باردارا به سلامتی زایمان کنن بچشون سالم و صالح خوشگل باشه🤗 خدا ان شاءالله دامن همه ی منتظرا رو سبز کنه باردار بشن الهی آمین🙏