2777
2789

سلام. چطورید؟ 

دنبال لباس های شیک میگردم که درست حسابی باشه و پلاس سایز.  خسته شدم از بس پیدا نکردم.  

یکی پیشنهاد داد برم دبنهامز.  تا حالا کسی خرید کرده از دبنهامز؟؟ 

سایت اصلیشو گشتم ولی ممکن نیست تو ایرانم به این تکمیلی جنساشو داشته باشن؟؟ نمیگم؟؟؟؟؟

دبنهامز اصلی

دبنهامز عالیه ولی با توجه به اختلاف ریال و دلار 

واقعا. زور داره  این همه پول بالای یک لباس مثلا بره یعنی دقیقا هفت برابر قیمتی که در کشور خودشون پرداخت میشه!!!!!!!!

فکر کنم از یه برندداخلی خوب استفاده کنین به صرفه تر باشه

تو تهران تو. بلوار میرداماد و تو خیابون ولیعصر هست 

هر کدوم رو از روی ژورنال سفارش بدی برات میارن اگر نداشته باشن 

حال متکلم از کلامش پیداست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیاط بگو بدوزه برات خو

انقدر بد میدوزن که نگوووووو.  وای . نگم برات ها

از هرچی پارچه و خیاطیه فراری شدم . 

حیف پول حیف وقت.  

برام از آلمان یک شومیز آوردن،  انگار برای من دوختن.  انقدر قشنگ میخوابه تو تنم با اینکه خیلی چاقم. سرشونه ها اندازه. زیربغل و .....همه درست و حسابی سایز.  اینجا بردم دادم از روش برام بدوزه همونو....چشمت روز بد نبینه.  یک چیزی تحویلم داد که یکبارم نپوشیدم خرجشم زیاد شد . 

این یکبار نبودا.  خیلی خیلی . جاهای خوب هم بردم حتی .مثلا لباس برای عروسی داداشم دادم وزیری تو نیاوران دوخت . لعنتی

بیشتر دوست دارم برم خارجی بگیرم.  حالا برم دبنهامز ببینم چی دارن. 

دو تا شلوار از نایک خریدم انقدر راضی ام. 

حالا ببینم چی میشه دیگه 

ممنونم