melvine مدیر استارتر عضویت: 1403/09/27 تعداد پست: 6136 عنوان تا حد زیادی از مامانم نفرت دارم خیلی بدم میاد ازش🥲💔 211 بازدید | 9 پست حتی نفس کشیدنش اذیتم میکنه دیدن قیافش حالمو بد میکنه خیلی از دستش رنج کشیدم خیلی زیاددد مامان خوبی نیست از مادر بودن فقط زاییدن رو بلد بوده هیچوقت نمیبخشمش الهی که هروزی که زندست زجر بکشه و خدا هزارن هزار بار بهش غم و غصه بده برای اینکه دانشگاه فرهنگیان قبول شم صلوات میفرستید ودعام میکنید ؟! آخه دعای نی نی سایتی ها گیراست کاربری دست دوتا دوست صمیمیه ملوین و مهرسا🦋🤍. 1404/10/15 | 19:10 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
پشیمون عضویت: 1396/07/30 تعداد پست: 3711 اخی چه غم انگیز که ادم مادرشو نفرین کنه کاش بعضی پدر مادرها اذیت کن نبودن
melvine مدیر استارتر عضویت: 1403/09/27 تعداد پست: 6136 اخی چه غم انگیز که ادم مادرشو نفرین کنه کاش بعضی پدر مادرها اذیت کن نبودن کاش واقعا😔 برای اینکه دانشگاه فرهنگیان قبول شم صلوات میفرستید ودعام میکنید ؟! آخه دعای نی نی سایتی ها گیراست کاربری دست دوتا دوست صمیمیه ملوین و مهرسا🦋🤍.
melvine مدیر استارتر عضویت: 1403/09/27 تعداد پست: 6136 مگه میشه مادر بد باشه....چه عجیب💔 اره از دشمنم بدتره برای اینکه دانشگاه فرهنگیان قبول شم صلوات میفرستید ودعام میکنید ؟! آخه دعای نی نی سایتی ها گیراست کاربری دست دوتا دوست صمیمیه ملوین و مهرسا🦋🤍.
ttaj عضویت: 1404/10/15 تعداد پست: 210 اره از دشمنم بدتره امیدوارم به جاش آدمای بهتری بیان تو زندگیت 🫂
dokhtarebaharan عضویت: 1402/04/15 تعداد پست: 4782 اره از دشمنم بدتره سلام گلم برنامه فیدیبوروازبازار نصب کناول کتاب شفای زندگی لوییز ال هی رو بخونبعدکتاب نیمه تاریک وجود دبی فورد جهنم واقعی فرسنگ ها فاصله بین کسیه که بخاطرش اومدی به این دنیا و قرار بوده بشی، با کسی که الان هستی
saranajjafi عضویت: 1404/10/29 تعداد پست: 35 عزیزم مادرت سایکوپته کجایی من کار با این سایتو بلد نیستم بیا ببینم چیکار میشه کرد یه جوری کمک کنیم نجات پیدا کنی
melvine مدیر استارتر عضویت: 1403/09/27 تعداد پست: 6136 عزیزم مادرت سایکوپته کجایی من کار با این سایتو بلد نیستم بیا ببینم چیکار میشه کرد یه جوری کمک کنیم ن ... سایکوپت چیه ک همتون میگین یعنی چجوری ؟؟؟؟ برای اینکه دانشگاه فرهنگیان قبول شم صلوات میفرستید ودعام میکنید ؟! آخه دعای نی نی سایتی ها گیراست کاربری دست دوتا دوست صمیمیه ملوین و مهرسا🦋🤍.