2777
2789
عنوان

از بس تو نی نی سایت خوندم که جنسیت بچه رو اشتباه گفتن روانی شدم 😞

| مشاهده متن کامل بحث + 966 بازدید | 52 پست

چون ان تی اصلا از روی آلت تناسلی جنسیت رو نمیگن چون هنوز تشکیل نشده

خداوندا به کدامین ثواب مرا لایق زیباترین احساس، بزرگترین نعمت و با شکوه ترین لحظات دانستی...خداوندا بگذار در این احساس زیبا بمانم، بگذار شاهد تولد دوباره خویش باشم... بگذار آرام باشم، به کدامین ثواب مرا اینگونه عاشق کردی... فاش میگویم این حس را تاکنون لمس نکرده بودم...اینگونه عاشقی کردن را خودت به من آموختی احساس خودت به تمام بنده هایت...آری حس مادری را میگویم 😍😍

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چون ان تی اصلا از روی آلت تناسلی جنسیت رو نمیگن چون هنوز تشکیل نشده

حااامن توی کتاب خونده بودم که تشکیل شده ومیشه گفت منتهاخوب درحدخیلی کوجوادهه شایدسخته 

بمنم احتمالاگفت دخترولی بااماواگر

وخدایی که بشدت کافیست

بچه ها من رفتم سوونوگرافی رستاک پیش دکتر طهماسب گفت دختره امکان اشتباه وجود داره در 12 هفتگی رفتم؟؟؟؟؟؟؟؟؟لطفا ج بدید

من شنیدم تو هفته ۱۲،۱۳وقتی میری سونو قبلش چیز شیرین بخوری بچه تکون میخوره و حرکت میکنه جنسیتش معلوم ...

من خورده بودم هم شکلات هم ابمیوه اونم چتدتانی نی هم حسابی تکدن میخوردولی دکترباشک بازبهم گفت دختر

وخدایی که بشدت کافیست
من خورده بودم هم شکلات هم ابمیوه اونم چتدتانی نی هم حسابی تکدن میخوردولی دکترباشک بازبهم گفت دختر

نی نی من با وجود پیاده روی و کلی شیرینی بازم از بس تنبل بود با فشار های دستگاه ی ذره خودشو تکون داد

خداوندا به کدامین ثواب مرا لایق زیباترین احساس، بزرگترین نعمت و با شکوه ترین لحظات دانستی...خداوندا بگذار در این احساس زیبا بمانم، بگذار شاهد تولد دوباره خویش باشم... بگذار آرام باشم، به کدامین ثواب مرا اینگونه عاشق کردی... فاش میگویم این حس را تاکنون لمس نکرده بودم...اینگونه عاشقی کردن را خودت به من آموختی احساس خودت به تمام بنده هایت...آری حس مادری را میگویم 😍😍
نی نی من با وجود پیاده روی و کلی شیرینی بازم از بس تنبل بود با فشار های دستگاه ی ذره خودشو تکون ...

دکتر ب سختی تونست سلامتیشو تشخیص بده آخر سر گفت ب دختر بیشتر میخوره تا پسر😂

بچه ها من رفتم سوونوگرافی رستاک پیش دکتر طهماسب گفت دختره امکان اشتباه وجود داره در 12 هفتگی رفتم؟؟؟ ...

بله امکان اشتباه هست. به من تو ان تی یه جای خیلی عالی رفتم گفتن دختر. تو آنومالی پسر شد

ب من تو انومالی گفتن پسره شنبه برا وزنش رفتم سونو گفت دختره😑😑😑😑گفتم ب من گفتن پسره.مطمئنی ک دختر ...

ای وای چقد دو دلی بده