هفته دیگه قراره برم سونو آنومالی، برام فرقی نداره دختر یا پسر، ولی متنفرم از اینکه بهم جنسیتو اشتباه بگن و منم ندونم😣، چه کنم دارم دیوونه میشم از بس تو نی نی سایت خوندم که جنسیتو اشتباه گفتن نمیتونم به هیچ سونوگرافیی اعتماد کنم، همش دارم درمورد سونوگرافی های دوروبرمون تحقیق میکنم، احساس میکنم دیوانه میشم تا هفته دیگه، توروخدا کمک کنید، بگید که شما جنسیتو بهتون درست گفتن
چون ان تی اصلا از روی آلت تناسلی جنسیت رو نمیگن چون هنوز تشکیل نشده
خداوندا به کدامین ثواب مرا لایق زیباترین احساس، بزرگترین نعمت و با شکوه ترین لحظات دانستی...خداوندا بگذار در این احساس زیبا بمانم، بگذار شاهد تولد دوباره خویش باشم... بگذار آرام باشم، به کدامین ثواب مرا اینگونه عاشق کردی... فاش میگویم این حس را تاکنون لمس نکرده بودم...اینگونه عاشقی کردن را خودت به من آموختی احساس خودت به تمام بنده هایت...آری حس مادری را میگویم 😍😍
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
من خورده بودم هم شکلات هم ابمیوه اونم چتدتانی نی هم حسابی تکدن میخوردولی دکترباشک بازبهم گفت دختر
نی نی من با وجود پیاده روی و کلی شیرینی بازم از بس تنبل بود با فشار های دستگاه ی ذره خودشو تکون داد
خداوندا به کدامین ثواب مرا لایق زیباترین احساس، بزرگترین نعمت و با شکوه ترین لحظات دانستی...خداوندا بگذار در این احساس زیبا بمانم، بگذار شاهد تولد دوباره خویش باشم... بگذار آرام باشم، به کدامین ثواب مرا اینگونه عاشق کردی... فاش میگویم این حس را تاکنون لمس نکرده بودم...اینگونه عاشقی کردن را خودت به من آموختی احساس خودت به تمام بنده هایت...آری حس مادری را میگویم 😍😍
نی نی من با وجود پیاده روی و کلی شیرینی بازم از بس تنبل بود با فشار های دستگاه ی ذره خودشو تکون ...
دکتر ب سختی تونست سلامتیشو تشخیص بده آخر سر گفت ب دختر بیشتر میخوره تا پسر😂
ب من تو انومالی گفتن پسره شنبه برا وزنش رفتم سونو گفت دختره😑😑😑😑گفتم ب من گفتن پسره.مطمئنی ک دختر ...
ای وای چقد دو دلی بده