2777
2789
همه معمولا دستپخت منو دوست دارن اما خونواده شوهرم شامل مادر وخواهراش وقتي ميان لب به غذا نميزنن يا ...

😅😅😅دقیقا عینه مادرشوهر خواهر شوهر من یه بار املت درست کردم روز بعدش خواهر شوهرم معده درد گرفت اینم بگم معده درد داشت کلی سر غذا اینجوری نشد حالا میگفت نپخته درست کردی اینجوری شده

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من قورمه سبزیام...سبزیمو زیاد سرخ میکنم توش دوتا چوب دارچین میندازم با یمقدار کم نعنا خشک میریزم اخرشم رب انار میزنم ی قاشق معرکه میشه

تورا باید درسفره گذاشت کنار نان ونمک چون تو برکت خانه ایی عشقم

لازانيا؛

دولايه پر ملات درست ميكنم، سس بشامل و پنير زياد و ادويه لازانيا

قيمه؛

تايم طولاني پخت، رب زياد و سرخ شده، ته استكان گلاب، پودر دارچين و هل در اخر پخت

كباب تابه اي

پياز رنده ريز و زياد، يه حبه سير رنده ريز، شعله ملايم و دربسته زمان پخت

مرغ؛

مثل بقيه ميپزم ولي همه خيلي تعريفشو ميكنن

هر غذايي كه با بادنجون ميپزم هم خوشمزه ميشه

كلا براي اشپزي وقت ميزارم، با حوصله و عشق زياد اشپزي ميكنم

مادر يك گل رز هستم و تو يك جزيره كوچيك زندگي ميكنم
دستورسوپ ساده رو بده منم درست کنم 

همه مواد را با هم میریزم مث سبزی عدس گوشت برنج یا جو هویج ولی لعاب دار وخوش طعم میشه.اشپزی فقط بازی کردن با ادویه هاس

واسه مردی بمیر که برات😇                              عابربانکشو دربیاره بچپونه تو کیفت😄💳 😎       تب کنه که چی بشه😏😏 برات نون و آب میشه😲😲   یه کم واقع بین باش😜😜
علاقه ندارم اصلا به اشپزی خب 

مجردی؟

دهنتو ببند... دددهنتووو ببنند ... با شما نیستم با خودمم که یادم باشه غر نزنم، حرف بد نزنم، ایراد نگیرم ، انتقاد نکنم، نصیحت نکنم...اگه از چیزی ناراحت شدم فقط حق دارم به راه حل فکر کنم 😊
ظهری دیدم اونم همین سوال شما رو پرسید و گفت اگه اینطوره تماس بگیرید ما بیایم خونتون فیلم بگیریم و نش ...

نه من اونو ندیده بودم😑

دهنتو ببند... دددهنتووو ببنند ... با شما نیستم با خودمم که یادم باشه غر نزنم، حرف بد نزنم، ایراد نگیرم ، انتقاد نکنم، نصیحت نکنم...اگه از چیزی ناراحت شدم فقط حق دارم به راه حل فکر کنم 😊
نه بابا 😅😅

آخه اگه متاهلی چه علاقه داشته باشی چه نداشته باشی یه عمر باهاش سر و کار داری ، پس بهتره سعی کنی تو این مورد خوب عمل کنی

لازانيا؛ دولايه پر ملات درست ميكنم، سس بشامل و پنير زياد و ادويه لازانيا قيمه؛ تايم طولاني پخت، ر ...

کباب تابه ای تو میشه لطفاً کامل تر توضیح بدی . منم ۹۹ در صد غذاهام خیلی خوشمزه میشه ، غذاهای مختلف و متنوع هم درست می کنم .اما کباب تابه ای زیاد درست نکردم

هرررر کیییییی قرمه سبزیش خوشمزس میگه خیلی سرخ میکنم

کباب تابه ای تو میشه لطفاً کامل تر توضیح بدی . منم ۹۹ در صد غذاهام خیلی خوشمزه میشه ، غذاهای مختلف و ...

كباب تابه اي رو دوجور درست ميكنم

١، گوشت پياز رنده ريز، يه حبه سير رنده ريز، نمك فلفل زردچوبه. ورز ميدم، تو ماهيتابه با شعله كم ميچينم، درشو ميزارم كه مغز پخت بشه، نيم ساعت كه گذشت درشو برميدارم، كبابارو برميگردونم ، تا ابش خشك بشه و به روغن بيفته

٢، گوشت پياز رنده ريز، نمك فلفل زردچوبه، يه قاشق ارد سفيد، يه تخم مرغ . ورز ميدم و ميچينم تو ماهيتابه با شعله متوسط سرخشون ميكنم

دومي مجلسي تره

مادر يك گل رز هستم و تو يك جزيره كوچيك زندگي ميكنم