2777
2789

دخترم که تازه بدنیا اومده بود شبا نمیخوابید منم قاطی بودم و همش با شوهرم دعوا میکردم, یه شب که قهر بودیم و دخترم نمیخوابید با عصبانیت به دخترم گفتم بابا که نداری بیاد ببینه چته. اونم تا صبح نخوابید و همش تو جاش نشست و نیومد بچه رم بگیره. بعد چند روز که آشتی کردیم ازم گله کرد, از بس که حساسه شوهرم😁😁😒

قلبت را به خدا بسپار وقتی میدانی بدون حکمت او برگی از درختی نمی افتد...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من چون شناخته شدم تو این بحثا نمیتونم شرکت کنم😐😂

حالا کی شناساییت کرده😯😁

میگفتن..حالا چرا داری گریه میکنی ..جنین سه ماهِ که گریه نداره ..روح نداشت که انسان تلقی بشه..راست میگفتن..تو انسان نبودی ..تو فرشته ای بودی که واسه رهایی از این دنیا مامانتو با یه عالمه دلتنگی تنها گذاشتی .. هیچ وقت اون چهره کوچولوتو فراموش نمیکنم عزیز دل مامان .. نیم دونه مامانیی بهشتی شدنت مبارک👼🍁
گفتم حالم ازت به هم میخوره طلاقمو میخوام😔😔😔 اونم باهام قهر کرد فضول به مامانم و خواهرم گفت  ...

مثه من دست به پرتت خوبه😆😆

خدایاشکرت برا هدیه ای ک بهم دادی پس به خودت میسپارمش سالم و صالح باشه انشاالله و اگه لایق میدونی دختر باشه خداجونم  

بهش گفتم بميري هم برام مهم نيست اونم يه چتر داشتيم اينقدر دوسش داشتم از فرنگ خريده بودم😌😂تو سرش خورد كرد

تير خلاصو زدم

بعد توقع داشت بگم نزن تو سر خودت

منم اينطوري نگاش كردم🙄گفتم خاك تو سرت با چترم چيكار داري 

برو دمپايي بردار خودتو بزن

ازت متنفرم ديگه هيچ حسي بهت ندارم 

الكي گفتما ميخواستم لجش در بيارم

هنوز مادر نشدم، اما میدانم که خیلی دلم برای کودک نداشته ام تنگ شده.دلم لک زده برای کودکی که جای خالی اش تنها دغدغه زندگی ام شده.دلبندم هنوز ملاقاتت باخدا تمام نشد! تمام گفته ها و ناگفته ها را تحمل کردم تا روزی تورا در آغوش بگیرم.بیا که دیگر تاب نگاه های سنگین جماعت را ندارم! بیا و در مقابل دیدگان پدرت سرافرازم کن.راستش را بخواهی از روی پدرت هم خجالت ميكشم. عزیزم، اینجا برای داشتنت دست به هر کاری زدم، هزار درد را متحمل شدم.من خودم را همین حالا مادر می دانم برای داشتنت از یک مادر واقعی هم بیش تر سختي کشیدم، بی منت!!! اما هیچکس مرا مادر خطاب نمی کند،می دانی تا تو را نداشته باشم هیچکس مرا مادر به حساب نمی آورد.عزیزترین آرزو هایم،بیا و رویا هایم را سر و سامان بده
رای دادم

😍😍🤗به منم میدی

میبخشی و نمی‌بخشم!  می‌خوانی و نمی‌خوانم!         معبوداا...    امشبُ  آنگونه  برایم  رقم  بزن  که در  شأن خداییِ    توست نه در حدِ  بندگیِ  من                                               و خدایی که به شدّت کافیست🙏                                       
😂😂😂😂😂خییلی باحال بود

هیچ وقتم یادش نمیره ..بعضی وقتا که ازدستم حسابی کلافه میشه بهم میگه گوش میدی دختر بابا😐

میگفتن..حالا چرا داری گریه میکنی ..جنین سه ماهِ که گریه نداره ..روح نداشت که انسان تلقی بشه..راست میگفتن..تو انسان نبودی ..تو فرشته ای بودی که واسه رهایی از این دنیا مامانتو با یه عالمه دلتنگی تنها گذاشتی .. هیچ وقت اون چهره کوچولوتو فراموش نمیکنم عزیز دل مامان .. نیم دونه مامانیی بهشتی شدنت مبارک👼🍁