2821
2789
عنوان

چق سریالای صدا و سیما مزخرف شدن😑

165 بازدید | 13 پست

حیف بودجه ای که میدن به اینا چقدر میتونست تو راه بهتری خرج بشه چق تبلیغاتشون مزخرف و رو اعصابه مخصوصا اون سرملینا و دستگاه کهنه شور و سرویس ظرف دیگه حالت تهوع گرفتم از بس پخش شده😵💫😵💫😵💫آدم قدیما کیف میکرد از تماشای تبلیغات تلویزیون

دلیل اصلی مزخرف شدن این سریالا هم نبودن نویسنده درست و حسابی میدونم وگرنه کارگردانا که همون قبلیان نویسنده ها عوض شدن خشایار الوند که فوت کرد مهراب و پیمان قاسمخانی که دیگه برای صدا و سیما کار نمیکنن ژوله هم همینطور

این فیلم جدید مهران مدیری رو نمیدونم دیدین یا نه خیلی ضعیف و مسخره اس اصلا عین کارای قبلیش نیست🤦🏼♀️

پایختم بعد فوت خشایار الوند اون پایخت سابق نشد💔

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

خداروشکر چندساله صدا و سیما نمیبینیم

یکی از معیارهای بی اخلاقی، رفتار قبیله ای هست، یعنی از کسی دفاع کنی فقط چون باهاش دوست هستی، بدون توجه به درستی حرفش. از من بشنو پسرم: خدای مهربان کسی است که نه در هفت طبقه آسمان میگنجد و نه در هفت طبقه زمین، ولی در دل آدمیزاد میگنجد. پس زنهار، الکسیس، که هیچوقت دل کسی را نشکنی! [بخشی از کتاب زوربای یونانی.]

مثلا سینما رو به فحش و حرفای جنسی کشیدن خیلی چیز قشنگیه یا اون نمایش خانگی ها که کم مونده .......

هرچیه تلویزیون فحاشی نمیکنه

ازتون عاجزانه خواهش میکنم اگه امضام رو میبینین برای اومدنش برای بار سوم دعا کنین😭😭 از ۲۵ بهمن ۱۴۰۲ چشم به راه اومدنشم اما دریغ از یه نشونی دعا کنین برای بار سوم بیاد😭😭😭 از طرفی چشم به راهشم و انتظار میکشم و از طرفی یجورایی نا امیدم😭😭😭 این امضا رو امروز چهارشنبه ۲ اردیبهشت ۱۴۰۵ گذاشتم به امید روزی که بیام و تاریخ اومدنش برای بار سوم رو بزنم دعا کنین لطفا

صد و سیما از اولم چرت بود

خونه مادرشوهرم که میرم تهوع میگیرم از اخبار و فیلماش اون دیجیتال داره ماهواره نداره

متاهل💍 اینجانب دارای یک عدد همسر میباشد🫦🫀درخواست از جانب هر مذکری ممنوع🤡 ویکتور هوگو رو خیلی دوست دارم بخاطر جمله های نابش مثلا اونجا که میگه: به عقیده من هیچکس عاقل نیست مگر زنو شوهری که یکدیگرو به حد پرستش دوست بدارند🥺 اما من فراتر از پرستش که مرگ باشه، دوستت دارم...❤️🫠

مثلا سینما رو به فحش و حرفای جنسی کشیدن خیلی چیز قشنگیه یا اون نمایش خانگی ها که کم مونده .......هرچ ...

نه اونم اوضاع خوبی نداره ولی اون یه حالتیه که باید براش پول خرج کرد پس همه قشری نمیتونن ببیننش

ولی صدا و سیما چون رایگانه در اختیار همه ی مردمه منم بحثم صدا و سیماس🤦🏼♀️

صد و سیما از اولم چرت بود خونه مادرشوهرم که میرم تهوع میگیرم از اخبار و فیلماش اون دیجیتال داره ماهو ...

قدیم واقعا خوب بود

سریالای سروش صحت مثل شمعدونی ساختمان پزشکان لیسانسه ها

سریالای رضا عطاران

در چشم باد

وضعیت سفید

مدار صفر درجه

خداییش قبلا فیلم و سریالای قوی ساخته میشد

2825
2823
2791
2779
2792