2777
2789

من دهک دهم یارانه یکماه قطع بود دوباره دادن ولی کالا برگ نه درضمن چیزیم نداریم الکی مارو بردن ده نه کارت خوان نه خونه ماشین پراید

خدا جونم به مشکل برخوردم و دوباره اومدم سمت تو کمکم کن من خیلی تنهام  منو تنها نزار من برای همه خوب می‌خوام تو هم برای من خوب بخواه تا بشود خوب 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

دهک ده میانگین درآمدی 480 میلیون در ماهه مگه میشه ده باشین

نه بخدا ما هیچیک نداریم الکی ما رو کرده ده

خدا جونم به مشکل برخوردم و دوباره اومدم سمت تو کمکم کن من خیلی تنهام  منو تنها نزار من برای همه خوب می‌خوام تو هم برای من خوب بخواه تا بشود خوب 
میگم ببخشید سؤالمون میشه جواب بدی خواهشا یارانه ی نارو هم سه ماهه که قطع کردن نیگم دهک نه هستیم برای ...

من اعتراض زدم مستاجرم ماه قبل واسم واریز شد ولی دهکم همون ده مونده کالابرگ بهم نمیدن من مطمعنم مال من اشتباه شده

گردش حساب

گردش حسابی نداریم ۵۰تومن درماه

ما هر چی تو کتاب خوندیم امام علی بیت المال رو مساوی تقسیم میکردن. البته حرف من ربطی به افراد کمیته و بهزیستی ندارن. چون اونها تحقیقات محلی میشه . و احتمال بی عدالتی کمه

از کجا برم اعتراض بزنم چجوریه نیشه راهنماییم کنید

سایت حمایت اعتراض بزن برو کافی نت برات بزنه بهت یه کد میده آخر کار جواب اعتراضات معلوم میشه چیه