2777
2789
عنوان

چ مقدار کافیه؟

187 بازدید | 27 پست

سلام ب کیک پزا

ی سوال 

میخوام کیک خامه ای درست کنم برای ۷ نفر

۲ پاکت خامه صحبونه کافیه؟

این پودرای کیک برای چند نفره ؟

اگه ایده یا نظری دارین خوشحال میشم بشنوم

من نمیدونم برم یا بمونم کاری بکن 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کافیه

البته بستگی به آدمش داره

بعدازازدواج؛هیچ‌سرکشی‌عاقل‌نمیشه، هیچ‌معتادی‌ترک‌نمیکنه،هیچ‌افسرده‌ای به‌وجدنمیاد...لطفامردم‌رو‌اسیرمریضاتون نکنید.
عزیزم چرا خامه کیک نمیخری؟پاکتی هس ک خودتون باید با هم زن بهش فرم بدین 

اخه تازه از کلاس باید برم خوابگاه تا عصر امادش کنم وقت نمیکنم برم بیرون از دانشگاه  خرید

میخوام روی گاز درست کنم فر نداریم خوابگاه دانشجوییه       کسی تجربه داره برای روی ...

نکنه خامه صبحانه رو همینجوری میخوای بمالی روی کیک؟؟؟؟

خوب نمیشه هااااا

حتما باید با شکر و همزن بهش فرم بدی و چند بار بذاری یخ بزنه

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

.Pain🔥you made me a believer

اخه تازه از کلاس باید برم خوابگاه تا عصر امادش کنم وقت نمیکنم برم بیرون از دانشگاه  خرید

خامه كيك درست كردن خيلي وقت گيره بايد فرم بگيره

هواي نبودنت داره خفه ام ميكنه بابايى  لطفا براي باباي آسمونيم صلوات بفرستين🖤خداي من شكر 

اخه با خامه صبحانه زیاد جالب نمیشه هنوز شکلات صبحانه یا نوتلا استفاده کنید بهتر هس

خامه رو چجوری اماده میکنی 🤔😆

اون قسمت ابکیش رو دور میریزیم 

خود خامه رو با همزن تند حدود ۴ تا ۵ دقیقه میزنم توی فریزر میزارم ۲ ساعت استراحت کنه دوباره با دور تند میزنم و فریزر و دوباره هم میزنم درکل ۳ بار ک اینکار انجام بشه حجمش خیلی زیاد میشه

بعدم ک کیکم خنک شد کاور میکنم