2777
2789

سلام من پارسال برای بار اول دوتا جنین انتقال دادم که نشد تو سال جدید سه تا فریز انتقال دادم که بازم نشد سه تا دیگه فریز دارم به نظرتون چیکار کنم که این بار بگیره،جنینام کیفیتشونa ودکتر میگه وضعیت رحمت خیلی خوبه

کاشکی یادمون نره با گناهامون دل مولامون را میشکنیم،وظهور رو عقب میندازیم،قربون دل شکسته ات بشم اقا جانم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میسه بپریم هزینه انتقال جنین فریز چنده؟

اگر که به برنامه زندگی پس از زندگی علاقه دارین بهتون پیشنهاد میکنم که این مستند صوتی رو هم گوش کنین. https://aminikhaah.ir/%d9%85%d8%b3%d8%aa%d9%86%d8%af-%d8%b5%d9%88%d8%aa%db%8c-%d8%b4%d9%86%d9%88%d8%af  هرکاری کردم آبی نشد. دستتونو روش نگه دارین، بعد که آبی شد بزنین روی باز کردن
میسه بپریم هزینه انتقال جنین فریز چنده؟

من با تعرفه دولتی کلا با سونو ۳۰۰هزار

کاشکی یادمون نره با گناهامون دل مولامون را میشکنیم،وظهور رو عقب میندازیم،قربون دل شکسته ات بشم اقا جانم

عزیزم فکر کنم استرس داری.بذا یه چیزی بگم دوست من چند سال بود باردار نمیشد.همه راهیو امتحان کردن.جفتشونم سالم بودن.دیگه قرار شد از پرورشگاه بچه بیارن.انقدر استرس کشیده بود طفلک.دیگه رفتن مسافرت و قرار شد برگشتن برن دنبال کارای بچه...وقتی برگشت یکم بعد فهمید حامله ست.دکتر بهش گفت استرست انقدر زیاد بوده نمیذاشته باردار شی.شما هم که وضعیت رحمت میگی عالیه.پس نگران نباش.مطمئن باش به اینکه باردار میشی.بادوم بخور.نشاسته روحل کن توو آب بخور بعد از انتقالت.آب زیاد بخور.اشالله که همون بار باردار میشی.

من با تعرفه دولتی کلا با سونو ۳۰۰هزار

چه خوب.کجا میری که دولتیه؟

اگر که به برنامه زندگی پس از زندگی علاقه دارین بهتون پیشنهاد میکنم که این مستند صوتی رو هم گوش کنین. https://aminikhaah.ir/%d9%85%d8%b3%d8%aa%d9%86%d8%af-%d8%b5%d9%88%d8%aa%db%8c-%d8%b4%d9%86%d9%88%d8%af  هرکاری کردم آبی نشد. دستتونو روش نگه دارین، بعد که آبی شد بزنین روی باز کردن

زن عموی منم بعد شش بار آی وی اف گرفت, ولی مشکلش این بود که دیواره رحمش بخاطر کورتاژهای پی در پی نازک شده بود,نه ماه داروی گیاهی خورد اوضاعش که مساعد شد اینبار نتیجه داد و الان دوقلوهاش پنج سالشونه, انشاالله شما هم نتیجه بگیرید عزیزم 

قلبت را به خدا بسپار وقتی میدانی بدون حکمت او برگی از درختی نمی افتد...
عزیزم فکر کنم استرس داری.بذا یه چیزی بگم دوست من چند سال بود باردار نمیشد.همه راهیو امتحان کردن.جفتش ...

عزیزم من مشکل لوله دارم اخه 

دوست عزیز قبل از رفتن برای انجام ای وی اف ایه ۳۱سوره رعد رو بصورت حروف بنویس(مثلا ا ل ذ ی ن)بعد ببندش پهلوی راستت در هر شرایطی هم بازش نکن فقط موقع حمام رفتن بازش کن

هر روز بعد از نماز صبح و عشا خودتون و همسرتون

۷۰بار سبحان الله

۱۰بار استفروالله

۱۰ بار سبحان الله

بعد این رو بخونید

استَغِرُوا رَبِّکُم اِنَّهُ کانَ غفّارا یُرسَلُ السّماءُ عَلَیکُم مِدرارا وَ یُمِدُّکُم بِاَموالٍ وَ بَنینَ وَ یَجعَلُ لَکُم جَنّاتٍ وَ یَجعَلُ لَکُم اَنهارا»

ان شالله جواب میگیری

خدایا ازت ممنونم بعد از یه بارداری پوچ، یه آی یو آی منفی و یه آی وی اف منفی و دو سال ونیم انتظار این معجزه قشنگو بهم دادی🙏خدایا شکرت شکرت شکرت🙇🏻‍♀️