2777
2789
عنوان

شمام بی دلیل خندتون میگیره؟

761 بازدید | 20 پست

من تو شرایط عادیم نمیتونم خنطمو کنترل کنم حتی اگه تو بدترین شرایط باشم فقط وقتی استرس دارم خندم نمیاد مثلا تو اتوبوس نشستم یهو ختدم میگیره یا تو خیابون البته خنده نه لبخند بعد هی سعی میکنم جمعش کنم لبام کجو ماوج میشه فکر کنم اثر داروهای افسردگیه ک قبلا میخوردم بنظرتون چیکار کنم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ارههههههههه منهمیشه نیشم بازه و درمواقع بحرانی هر هر میخندم 😭😭😭😩😩😩

وسط دعوا دارم جدی حرف میزنم‌یهو میخندم😆

ممد خیلی قشنگه...ممد مست و ملنگه...ممد بچه مازرون....ممد خیلی مهربوون....ممد شلوارپلنگی...ممد خیلی رو نروی.....ممد هیکل دومتری...ممد بنزتو عشقه...ننه ی کچلتو عشقه...فقط خودمونو عشقه  

چه جالب.من وسط دعوا وقتی طرفم تپق میزنه خندم میگیره،متاسفانه قیافم شبیه ادمایی میشه که انگار دارم مسخرش میکنم🤕خیلی بده

اعتقاداتت تو رو انسان بهتری نمیکنه،اما،اعمال و رفتارت چرا...! 

من الکی خنده م نمیگیره ولی اگه یه موضوع خنده دار باشه به هیچ عنوان نمی تونم جلوی خنده مو بگیرم و این بعضی وقتا خیلی سخته😁😅

مثلا تازگیا رفته بودم تولد کل مهمونا ۱۰ نفر به زور میشد تو یه اتاق ۳۰ متری ، عاغا یکی از خانوما پاشد برقصه بیچاره بهش حس لاکچری بودن دست داده بود یجوری قر میداد همه هنگ کرده بودن ولی خنده هاشون و کنترل میکردن ولی حالا مگه من میتونستم نخندم

اتاقم کوچیک بود همه همو میدیدن پاشدم فرار کردم تو دستشویی پقی زدم زیر خنده😆😆😆

یه بار خواهرم به فروشنده به جای اینکه بگه این مانتو یشمی  چنده؟؟  اشتباهی گفت این مانتو یخمی چنده

الان سالها ازون قضیه می گذره من هر وقت یادم بیاد تو رختخواب خیابون دستشویی از خنده می ترکم خواهرمم مثل خودم الانم دارم می خندم

وزن الان ۷۰   وزن هدف ۶۵ __ این پنج کیلو رو هم زود کم کن😕😕