2777
2789
عنوان

خسته شدم از اقوام و همکارا...

234 بازدید | 34 پست

هی باید جواب پس بدیم.کی تموم میشه این سوالات  حامله نیستی بچه نمیخوای دیر میشه و....به شما چه اخه.شاید بچه نخواهیم شاید اصلن بچه دار نمی شیم شاید داریم اقدام میکنیم نمیشه خب خودمون عاقلیم می دونیم. چرا استرس وارد میکنید ...شیطونه میگه به همشون بگم ما کلن بچه دار نمی شیم وخیال همه راحت شه یا بهتره کلن با همه قطع رابطه کنم فقط افسرده میشم.😐😐

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خوش به حالت اقوام ودست وهمکار داری مثل من توی یک شهر غریب نیستی هیچ کس پیدا نمیشه که بپرسه زنده ایی یا مردی حالا شما بگو به موقعش انشالله عجله ایی نیست

بعضی ها خیلی فقیرند..تنها دارایی شان پول است...

به منم همه دکتر نشون میدن من سعی میکنم زیاد وارد جمع نشم و خیلی هم راضیم

خدایا بخاطر دسته گلی که بعد چهارسال بهم عطا کردی شکرگزارتم . هرچند نمیشه جای شکرشو بجا اورد 

استاتر این سوال را همینجوری میپرسن جدی نگیر واقعا برا کسی مهم نیست شما بچه دارید یا نه ولی خب مثل اینه که مردها به هم‌میرسن چیزی ندارن بگن از قیمتها یا اب و هوا حرف میزنن زنها هم از بچه میپرسن ...

نه اینکه محاکمه کنن چرا نداری یا بچه شما برا کسی مهم باشه همینجوری میپرسن و اینکه یه کنجکاویه ایا طرف دلش میخواد بچه داشته باشه یا نه یه کلمه بگو فعلا بهش فکر نمیکنیم

دعا کنید درتاریخ ۰۱/۰۱/۰۱ ۱۴ برای من معجزه اتفاق بیفته ......❤❤🙏🙏
يه بار يكي از اقوام من در مورد ازدواجم اظهارنظر كرد همونجا جوابي بهش دادم كه تا عمر داره يادش ميمونه

جودی چند سالته ؟

چون اینجا هم خوب حاضر جوابی فقط جواب میدیااا😃

دعا کنید درتاریخ ۰۱/۰۱/۰۱ ۱۴ برای من معجزه اتفاق بیفته ......❤❤🙏🙏