2821
2789

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

هر وقت تظاهرات تموم شد و حسابی مردمو زدنو و کشتن، پول خونه کسایی که کشته میشن تو این راه

آها اونوقت چرا تو تاپیک من الکی جو میدین مگه اینا تو سایت ممنوع نیست

من ازدیروز درگیرم بلخره تونسم استعلام کنم.۸تومنو خرده ای ریختن.اما ظاهرا میگن ماهی ی تومن میشه خرجکردنمیدونم راسته یانه

نرهای کثافط سایت بهم درخواست ندین،قبول میکنم بعد توخصوصی میر.ینم دهن خودتون و هفت جدتون ها.ازمن گفتن اجیای گلم میشه واس بچه دارشدنم ی صلوات بفرسین و دعامکنین دامن منم سبزشه🥺❤️عاشق نی نی هستم🥺ارزومه یه بی بی چک مثبت ببینمواون لحظه ازخوشحالی زیاد،سکته کنم🤪

من ازدیروز درگیرم بلخره تونسم استعلام کنم.۸تومنو خرده ای ریختن.اما ظاهرا میگن ماهی ی تومن میشه خرجکر ...

ای بابا☹️شما دونفرین؟ما ۴نفریم شونزده موجودی داره مال چهار ماهو پیش ریختن از این به بعد نفری یه تومن شده کالا برگا من فکر کردم میشه همرو خرید کرد

نه حرفو میبرن سمت سیاسی بعد تاپیک دعوا میشه میترکه

بخدا دیگه آدم نمیتونه حرف بزنه نمیدونم چرا سیاسی میکنن یکم خبرارو دنبال نمیکنن میگن پول خون اعتراضات کننده هاس دو تا کاربری قبلی من که کلی یادگار داشتم توشو سر این حرفا ترکوندن

نه حرفو میبرن سمت سیاسی بعد تاپیک دعوا میشه میترکه

ولی چون کالا برگ اینسری مبلغش بالاتر رفته و یجورایی حداقل میشه یچیزی خرید باهاش بیشتر بخاطر این دنبال اینم بدونم راسته یا نه

بخدا دیگه آدم نمیتونه حرف بزنه نمیدونم چرا سیاسی میکنن یکم خبرارو دنبال نمیکنن میگن پول خون اعتراضا ...

شما خودت مث اینکه خبرا رو دنبال نمیکنی!! ارز ترجیحی قراره برداشته بشه و همه چیز چند برابر بشه، از جیب مردم برداشته میشه

بخدا دیگه آدم نمیتونه حرف بزنه نمیدونم چرا سیاسی میکنن یکم خبرارو دنبال نمیکنن میگن پول خون اعتراضا ...

بخدا آدم از دست شماها میمونه، چرا راحت گول ۴ تومن پولو میخورید! چرا فکر میکنی با گدایی و اینمدلی میشه زندگی کرد! دارن کاری میکنن یه نیمرو ساده را نتونی بخوری اونوقت نگران کاربریتی که نپره! چرا از حقوق اولیه و انسانیتون میگیرین و به اینمدلی زندگی کردن عادت میکنید؟ ! به خدا بیاین برین شهرایی که الان اعتراضاته ببین چقدر جوون بیگناه کشتن فقط به خاطر اینکه حقوق اولیه و انسانیشونو میخان

بخدا آدم از دست شماها میمونه، چرا راحت گول ۴ تومن پولو میخورید! چرا فکر میکنی با گدایی و اینمدلی میش ...

اعتراض نه اغتشاش بود تموم شدو رفت یادم نمیاد از شما چیزی خواسته باشم که بهم گفتین گدا من تو تاپیکم چیز بدی نگفتم آدم نفهمی که شکمش سیره و کسایی که محتاج نونشونن با یارانه و کالابرگ زندگی میگزرونن نمیبینن پس لطفا لطفا یا خودتونو به جاشون بزارین یا دهنتونوببندین تو اینجور تاپیکا شرکت نکنین امیدوارمم هیچ وقت دردشونو درک نکنی ولی خب راست گفتی گداییی🙂درسته من گدام پس خوش بحال شما که انقدر داری که میتونی کالابرگ و یارانه نگیری