2777
2789
نمیدونی چقدر عصبانیم عکسااااام😢😢😢 همههههه ی عکسارو ریخت واسش

خو خودشون باید عقلشون میکشید وقتی میگی فقط عکسای خودتون بقیه رو دست نزنن

ای تو مرا همه کس....داشتن تو مرا بس😍😘

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خو خودشون باید عقلشون میکشید وقتی میگی فقط عکسای خودتون بقیه رو دست نزنن

تازه سریع فلششو برداشت ک ی وقت پاک نکنم

کین طلب در تو گروگان خداست زانک هر طالب به مطلوبی سزاست 💓❤💓

من خواهرشوهرم جشن عقدمون دعوا کرد با فامیلمون که عکس برندار بعد دختر خاله شوهرم کلا عکس برداشته بود به همه نشون میداد منکه فهمیدم اونا ترسیدن هی توجیهش میکردن ولی من فقط پوزخند زدم واقعا جشنو خراب کردن فک کن نشسته بود خرس گنده گریه میکرد چرا عکس گرفته

چجوری بهش بگم پاک کنه!؟ خراب کاری این نفهمو چجوری جم کنم اخه

خیلی رک جلوشون بگو فلانی گفته عکس عروسبتو بده گفتم خوشم نمیاد دست کسی باشه اتفاقا بهشم گفتم شوهرم عکسارو ریخته برا خواهرش خیلی ناراحت شدم 

بعد بهش برمیخوره پاک میکنه عکسارو😐

به نظرتون آگه هیچ تماس تلفنی و رفت و آمد نداشته باشم باهاش کار بدیه البته این اولین بارش نیست اینجوری منو میسوزوزنه اما من خر شدم گذشتم 

خدایا مرسی که هر چی مشکل بود برام میفرستی ...سپاسگزارم 😥

دیووونه نشیم خوبه تا صبح بیداریم دلم میخواد سایت رو بیخیال شم ولی نمیشم میدونم افسردگی میگیرم برم ازسایت وشکست عشقی میخورم برای اولین بار

من خيلي سختي کشيدم اسمم بايد تو کتاب گينس ثبت شه بنام کوچکترين دختر قوي هنوزم مشکلات، و سختي زندگي دنبالم هستن برام دعاکنيد قويترشم هيچوقت نگيد خدايا مشکل بزرگي دارم بلکه به مشکلات بگيد خداي بزرگي دارم من بهش ايمان دارم ميدونم که ميدونه اميدزندگيمه خدايااااا هميشه دستمو گرفتي مبدا روزي ول کني عااااشقتم يه جوره خاص اونجوري که تودلت ميخواست  
به نظرتون آگه هیچ تماس تلفنی و رفت و آمد نداشته باشم باهاش کار بدیه البته این اولین بارش نیست اینجور ...

هرجور ذهنت و زندگیت راحت تره همونو انجام بده 

خیلی رک جلوشون بگو فلانی گفته عکس عروسبتو بده گفتم خوشم نمیاد دست کسی باشه اتفاقا بهشم گفتم شوهرم عک ...

اوووووف ببین ادم و تو چه موقعیتی میزارن

کین طلب در تو گروگان خداست زانک هر طالب به مطلوبی سزاست 💓❤💓
 دیووونه نشیم خوبه تا صبح بیداریم دلم میخواد سایت رو بیخیال شم ولی نمیشم میدونم افسردگی میگیرم ...

از سایت بری شکست عشقی برا کی میخوری؟😐