2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگر بفهمن بیمه خواهرت قطع میشه

به ریسکش نمی ارزه

منهای اون حلال هم نیست

به وجدانت رجوع کن گلم

از یه ایرانی پرسیدند واحد پول شما چیه؟ گفت موقع بدست آوردن ریال موقع خرج کردن تومن موقع رشوه دادن میلیون و موقع اختلاس میلیارد    
من خودم بادفترچه خواهرشوهرم چندباررفتم فاميلامونم قبلاكه من دفترچه داشتم بادفترچه من رفتن😐ولي ازلحا ...

من همیشه واسه چکاپ کامل بارداری بادفترچه خواهرم میرم

اگه با اون نرم اصلا نمیتونم هزینه آزمایشارو بدم

پس بنظرت حق الناس کمک ب بقیه رو منع میکنه ؟؟؟

بیقرار توأم و در دل تنگم گله هاست ... آه و بیتاب شدن عادت کم حوصله هاست ... مثل عکس رخ مهتاب ک افتاده در آب ،،، در دلم هستی و بین من و تو فاصله هاست،،،

الان دفترچه بیمه برای دکتر رفتن عملا کارایی نداره الکی خودت رو سبک نکن بابا

زن بودن‌ خیلی‌ قشنگه‌! چیزیه‌ که‌ یه‌ شجاعت تموم‌ نشدنی‌ می‌خواد! یه‌ جنگ که‌ پایان‌ نداره‌! خیلی‌ باید بجنگی‌ تابتونی‌ بگی‌ وقتی‌ حوا سیب ممنوعه‌ رو چید گناه به‌ وجود نیومد، اون‌ روز یه‌ قدرت باشکوه‌ متولد شد  که‌ بهش نافرمانی‌ می‌گن‌!
چررررا    

اخه حس کلاهبرداری بهم دست داد

یبار جوهرنمک و وایتکس و قاطی کردم ریختم تو سرویس گازش منو گرفت داشتم خفه میشدم بادفترچه ی خواهرم رفتم بیمارستان همش میترسیدم اسممو بپرسن اشتباه بگم

تورا باید درسفره گذاشت کنار نان ونمک چون تو برکت خانه ایی عشقم