2777
2789
عنوان

خانمایی که سقط داشتند

2265 بازدید | 51 پست

هفته هفت بودم

چند روزه خونریزی داشتم امروز خیلی شدید بود و الان هم یه چیزی دیدم رو نواربهداشتی که تقریبا مطمين شدم سقط کردم

به اندازه کافی خودم غم دارم و دلم داره میترکه اما نمیدونم چکارکنم اون چیزی که روی نواربهداشتی هست ، نمیتونم بندازم توی دستشویی یا سطل زباله غم عالم میاد تو دلم چکارش کنم 

برای من دعا کنید لطفا

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیرم شایدسقط نشده من خودم این جوری شدم یه یه لخته خون بزرگ افتادهمه گفتن سقط شده بعدمن رفتم سونوبعد1روزدکترگفت کاملاسالم البته 19 هفتگی سقط کردم شماهم شایدمثل من شدی

من یه مامان خسته نیستم بااین که دوبارسقط داشتم واستراحت مطلقیم وتمام وقت درد دارمو دراز کشیدم.من خدارو دارم که همه کاراش حکمت داره با موفقیت بیشتر دونه کوچولومو میسپرم به خودش.شما هم همین کاروکنین😍

من سقط داشتم. سه سقط. يكى دو قلو ٨ هفته كه سفر رفتم و تو خونه سقط كردم. خيلى سنگين. فقط لخته ديدم و دفع شد كامل. يكى سقط يك قلو كه ٧  هفته قلبش ايستاد و تو دستشويى سقط شد من نديدم فقط به محض افتادنش خيلى سبك شدم و دردم يك باره خيلى كمتر شد. يكى هم كه غربالگرى گفت سندروم و تريزومى داره و مجبور به سقطش تو چهارده هفته شدم و بعد از ٥ روز بيمارستان بسترى شدن و درد كشيدن دهانه ى رحمم باز نشد و سزارين شدم. واقعا وحشتناك و دردآور بود. از همه ش سخت تر بود. وحشتناك بود