2789

من و دوستم با دوس پسرش و دوسش رفتیم بیرون چمد بار رفته بودیم بار اولمون نبود بعد دوستم تو ماشین برگشت گفت گوشیتو بده من چک کنم اونم گوشیشو داد بعد پسر برگشت گفت تو گوشیتو بده حالا من نگاه کنم اینم از چتای قبلیش میترسید نشون نداد هر چقدر گفت نشون نداد ک نداد بعد مم برگشتم پشت دوستمو بگیرم گفت اون چتش با منو نمیخوادببینی و فلان برگشت داد زد تو جرا گوهای اینو میخوای بشوری حرصش درومده بود دوسش پیشم بود چاقوشو در آورد گفت شما دو تا حرف نزنین منم پرو پرو جوابشو میدادم بعد چاقوشو آروم کشید رو لباسم هیچی نشد فقد پیخواست بترسونه ولی قلب من الان ک الانه داره تند تند میزنه بعد دوسش دید من طرفداری دوستمو میکنم برگشت گفت آدم اول گوه کاریاشو پاک میکنه بعد میاد قرار اینم بلد نیسی بعد خیلی بد دعوامون شد مارو رسوند شهر خودمون گفت خوش اومدین مث اشغال

الان دارم از استرس میمیرم کل بدنم میلرزه میدونم حقمه تا من باشم با کسی بیرون نرم

برعکس خودش دوسش خیلی ناز منو میکشید بخاطر اون رفتم الان قلبم داره میاد تو دهنم

چ گوهی بخورم الان من

مثلا اونیکه گرگه ی روز میبینه بچه خودش گوسفند

چطور اعتماد میکنید با پسر غریبه یه شهر دیگه میرین

خدایی نخواسته بلایی سرتون میاوردن چی؟

الان که گذشته، برات درس عبرت بشه که دیگه اینقدر راحت به هیچ غریبه ای اعتماد نکنین

همین حوالی اند ؛شمر هایی که ستم می کنند، حسین هایی که قربانی می شوند و مختارهایی که دیر می رسند … !

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

چطور اعتماد میکنید با پسر غریبه یه شهر دیگه میرین خدایی نخواسته بلایی سرتون میاوردن چی؟

شاید این دهمین بارمون بود باهاشون میریم اعتماد کردیم

اگه اول جرت میداد بعد میکشتت مینداختت توی چاهیی کی میخواست بفهمه کجایی؟ عقل نداری؟ برین توی هرچی دوستیه و دور دور علافیه.

بشین درستو بخون یه هدفی داشته باش. مثل ولگرای خیابونی نباشید که همه جا میرن. ارزش قائل باش واسه شخصیت خودت. دوستت خرابه زیرزیرکی کاری میکنه تو چرا خودتو قاطی عنش میکنی. بیا بیرون از مسیر پوچ و بی سرانجامی که انتخاب کردی.

اگه اول جرت میداد بعد میکشتت مینداختت توی چاهیی کی میخواست بفهمه کجایی؟ عقل نداری؟ برین توی هرچی دوس ...

مرسی عزیزم خیلی نیاز داشتم این حرفو بشنوم

من رفتم هم دوستمو هم دوس پسرشو و هم دوستشو انفالو ریمو کردم دیدم دوس پسرش حرصش درومده من انداختمش بیرون منو بلاک کرده عقده ای