دوستاي عزیز من برای خرید خونه چک سوم اردیبهشت رو دادم اما سه روز قبل اعلام کردم فعلا اقدام نکنن چون وامم به تعویق میافتاد. امروز رفتم مشاور املاک میگه همون روز برگه زده😭
اگه برگه بزنه بانک به من خبر نمیده یا کارمزد از حساب من کم نمیشه کسی میدونه ??
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
سلام بانک موظفه یه برگه برگشت چک رو به شما بده شما هم حداکثر ظرف ده روز از تازیخ برگه برگشت پول رو بدهید یا رضایت طرف را جلب کنید و به آن بانک ارائه بدهید در غیر اینصورت بعنوان دارنده حساب جاری با چک برگشتی در لیست بلک لیست بانک مرکزی قرار می گیرید
یه روزی مثل همین امروز نه موی سپید داشتم نه غصه و دغدغه برای فردا .درست مثل امروز دخترم بی دغدغه مست جوانیم بودم و در اوج ... اما الان من می دونم که چقدر زمان زود می گذره... پس دخترا و پسرای من قدر لحظاتون رو خوب بدونید ((مادری))
برید از بانک بگیرید و به رئسس بانک بگویید شما وظیفه داشتید به من ابلاغ کنید
یه روزی مثل همین امروز نه موی سپید داشتم نه غصه و دغدغه برای فردا .درست مثل امروز دخترم بی دغدغه مست جوانیم بودم و در اوج ... اما الان من می دونم که چقدر زمان زود می گذره... پس دخترا و پسرای من قدر لحظاتون رو خوب بدونید ((مادری))
عزیزم شما تا 10 روز میتونستی اقدام کنی و رفع اثرش که سابقه حسابت خراب نشه حالا هم برگشت خورده دیگه فایده نداره به اقا بگو از بانک بگیرتش هروقت پول اومد حسابت چکتو ببرن بانک و پاسش کنن
عزیزم شما تا 10 روز میتونستی اقدام کنی و رفع اثرش که سابقه حسابت خراب نشه حالا هم برگشت خورده دیگه ف ...
اگه زیاد با این حسابت کاری ندای اشکال نداره فقط بگو زمانی پول اومد حسابت بگو برن پاسش کنن که تو سابقت نشون بده پاسش کردی برا استعلام چکهای بعدیت بد نشه