2821
2789

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

اسمت اگر فاطمه زهرا زینب نیست برو ثبت احوال فرم پر میکنی بعد اگر موافق کنن میفرستنت عدم سو پیشه بعد میری دفاتر پیشخوان درخواست شناسنامه جدید میدی مشکلی نباشه نهایتا یکی دوماه طول میکشه.

از خون جوانان وطن لاله دمیده/درماتم سروقدشان سرو خمیده در سایه گل بلبل از این غصه خزیده/گل نیز چو من در غمشان جامه دریده/چه کج رفتاری ای چرخ/چه بدکرداری ای چرخ/سرکین داری ای چرخ/ نه دین داری نه آیین داری نه آیین داری ای چرخ🥀 ایران عزیزم آزاد میشوی

از چی پشیمونی؟؟؟؟

از تغییر نام.قبلش به منم میگفتن اسم دلخواهتو بگو صدات کنن نه اینکه توو شناسنامه عوض کنی ولی من کارخودمو کردم.البته اونایی که از بچگی دو اسمه بودن و چیز دیگه ای صدا میشدن بحثش جداس تا منی که مقطعی از یه اسم خوشم اومد و از اسم خودمم راضی نبودم آنچنان و عوض کردم بعدم به نوعی دچار بحران هویت میشه آدم 😖.

ببین این رگه رو کی بزنم...!

از تغییر نام.قبلش به منم میگفتن اسم دلخواهتو بگو صدات کنن نه اینکه توو شناسنامه عوض کنی ولی من کارخو ...

من میخوام اسممو تغییر بدم و بزارمش همون اسمی ک صدام میکنن

یکم از مراحل اداریش میگی؟

من میخوام اسممو تغییر بدم و بزارمش همون اسمی ک صدام میکننیکم از مراحل اداریش میگی؟

اگر اسم مذهبی درجه یک مثل زهرا فاطمه و...باشه که ثبت احوال قبول نمیکنه و باید بری دفترخدمات قضایی طرح دعوی (به طرفیت ثبت احوال)ثبت کنی و علاوه بر متن دادخواستت به شاهد و استشهاد نیاز داری برای اینکه در سامانه ثبت کنن بعدم روز دادگاه بری دفاع کنی .اگرم اسم معمولی باشی مثل مریم اینا گویا ثبت احوال چندتا اسم پیشنهادی هم لول اسم خودت دراختیارت میذاره که مجازی فقط از بین اونا انتخاب کنی که به نظر میاد پروسه کوتاهتری داره.

ببین این رگه رو کی بزنم...!

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز