2777
2789
عنوان

ننشستن پسرم!

408 بازدید | 31 پست

مامانای گل سلام

پسرم ۹ ماهشه هنوز نمیشینه بردم برای چکاپ ستون فقراتشو چک کرد و گفت یه ماه دیگه هم صبر میکنیم ولی نگفت اگه نشینه چیکار باید بکنیم... براش شربت کلسیم و ویتامین D نوشت

خیلی نگرانشم کسی هست نی نی اش دیر نشسته باشه؟

البته اینم بگم خیلی تر و فرز و پر تحرکه... غیر از چهار دست و پا رفتن، همه جا رو میگیره وایمیسته و حتی از لبه های مبل میگیره از اینور به اونور میره ولی نمیتونه بشینه اگرم به این حالت بذاریمش یا به سمت جلو خم میشه و دستاشو حائل میکنه یا سریع چهاردست و پا میشه

من سه روزم بود مینشوندنم این ور اونور خونه عکس میگرفتن ازم  ..به همین برکت قسم عکساشو دارم..یه هفتم بود منو روی شکم میخوابوندن..الانم ستون فقراتم عیب کرده  

لطفا یه صلوات برای رسیدن به خواسته هام بفرستید    

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بابا 9 برا دختره پسرا دیرتر میشینن

فقط داریم حرف میزنیم. اونی که میخواد بگه "به من چه "باهاش موافقم .لطفا نظر نزاره. واقعا به تو چه .وقتت رو نلف من نکن.برو یه تاپیک دیگه که بهت مربوط باشه والله
من سه روزم بود مینشوندنم این ور اونور خونه عکس میگرفتن ازم   ..به همین برکت قسم عکساشو دارم..ی ...

وااای عزیزم...جدی میگی

اخ الهی پس منم دخترموزورکی نشونم....همش ۷ماهست

ناباورانه اومدی کوچولوی قشنگم 😢 بمان برایم، منتظر شنیدن صدای قلب کوچولوتم همه هستی من، بیاومنوخواهراتوبه یک دنیای بهتروزیبادعوت کن، دوستت دارم عزیزدلم🤗😍😊🙊🎈 💗🤗که هنوزمن نبودم که تودردلم نشستی 💜 فرفررررری من😍❤😺🤗❤  مخملک خودم🤩🤗💗 👑💗🤗👧💗دخترای من شماسرزمین من هستیدخیلی دوستتون دارم❤❤❤❤🤗🤗🤗🤗😍😍😍😍 شوهرعزیزم،جانی ودلی ای دل وجانم همه توووووو،دنیافقط دختراموشوهرم👭💁👧💏❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤.

من سه روزم بود مینشوندنم این ور اونور خونه عکس میگرفتن ازم   ..به همین برکت قسم عکساشو دارم..ی ...

😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

و دوباره مادر شدن زیباترین حس جهانم شد 

الهی... جدی میگی عزیزم؟ ناراحت شدم

والا دکترش از ۶ ماه و نیمگی میگفت باهاش تمرین کنین بشینه ولی مامانم نذاشت گفت فشار میاد به کمرش بذار هر وقت خودش بتونه میشینه

😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂 ...

ازخده ات منم خندم گرفت😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

پسر من هم ديرتر از دخترم نشستن و راه رفتن رو ياد گرفت.

نگران نباش بلاخره ياد ميگيره.

دنیاپر اﺳﺖ ، اﺯ اﻧﺴﺎﻥ ﻫﺎی ﺧﻮﺏ . . .اﮔﺮ ﻧﺘﻮاﻧﺴﺘﻲ اﻧﺴﺎﻥ ﺧﻮﺏ ﭘﻴﺪا کنی !!!ﺧﻮﺩﺕ ﻳکی اﺯ ﺁﻧﻬﺎ ﺑﺎش                          
جدی؟ آخه پسر اولم خودش ۷ ماهه نشست ما اصلا دخالتی نکردیم برای همین سر این یکی نگران شدم 

هر بچه ای یه جوره

فقط داریم حرف میزنیم. اونی که میخواد بگه "به من چه "باهاش موافقم .لطفا نظر نزاره. واقعا به تو چه .وقتت رو نلف من نکن.برو یه تاپیک دیگه که بهت مربوط باشه والله
پسر من هم ديرتر از دخترم نشستن و راه رفتن رو ياد گرفت. نگران نباش بلاخره ياد ميگيره.

ممنون عزیزم انشالا 

پسر اولم همه چیش زود بود ۷ ماهه نشست و ده ماه و نیمه راه افتاد برای همین من یکم نگران این یکی شدم البته میدونم بچه با بچه فرق میکنه