2777
2789
عنوان

بهترین خاطره ی دوران تحصیلتون.....

727 بازدید | 73 پست

منم میگم براتون نیاید شعار بنویسید لطفا ....فقط خاطراتتون رو بنویسید...

من سوم راهنمایی بودم جشنواره ی غذا هم داشتیم ،اون روز کامل آزاد بودیم زنگ اخر یه حاج اقا اومد سر کلاسمون هر کس صحبت میکرد ایشون با ماژیک میکوبید تو سرمون   

خلاصه ده دقیقه به زنگ شد ما هم میزامون رو کردیم پر کاغذ مچاله .. 

با کاغذ مچاله افتادیم به جونش حالا بزن کی نزن...

خلاصه افتادیم دنبالش اون هم فرار کرد خیلی مسخره بود  

♥️shiraz♥️

کلاس اول بودم همکلاسیم جیش کرد😂😂😂😂 مردم از خنده معلم بیرونم کرد😐

مراحل روشنفکری در اروپا:                                         1-تحصیلات عالیه2-مدارک معتبر3-مطالعات گسترده4-اطلاعات عمومی بسیار بالا5-جامعه شناسی6-نوشتن کتاب7-نوشتن مقاله8-نظریه های تایید شده9-سفر به نقاط مختلف دنیا10-شخصیت و انسانیت بالا11- احترام به تمامی مذاهب و عقایدمراحل روشنفکری در ایران:1- کشیدن سیگار و خوردن قهوه2-مخالفت با دین و مذهب3-خواندن جملاتی چند از نیچه و...4-طلاق گرفتن5- موزیک خارجی گوش کردن6-سفرهای مكرر به تایلند7-نگهداری از سگ یا گربه و آن را به اندازه فرزنده نداشته عزیز شمردن8-مخالفت با چيزي كه بقيه موافقن9-موافقت با چيزي كه بقيه مخالفن😐😂😂   

چرا وقتی میام نی نی سایت همه خاطرها از ذهنم پاک میشه؟؟ولی میدونم خاطره زیاد دارم هرروز از دلدرد میمردیم چ روزای خوبی .. 

کجا باید برم یه دنیا خاطرت تورو یادم نیاره...کجابایدبرم که یک شب فکر تو منوراحت بزاره...چه کردم باخودم ک مرگ وزندگی برام فرقی نداره...محاله مثل من توی این حال بد کسی طاقت بیاره...کجابایدبرم ک تو هرثانیه ام تورو اونجا نبینم...کجا بایدبرم ک بازم تا ابد ب پای تو نشینم...قراره بعدتو چه روزایی رو من توتنهایی ببینم...دیگه هرجا برم چ فرقی میکنه از عشق تو همینم...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پیش دانشگاهی ک بودم سوالای شیمی ترم2روپیداکردیم....ولی بااین حال یکیمون افتاد،بقیه هم17-18شدیم.

ازاونورم معلممون مستمرمونو10 داد.فک کنم بو برده بود.

وقتی ورقه هاروپخش کردن ازپشت سریام پرسیدم هموناس؟؟!!گفتن اوهوم.خیییلی چسبید.

آخه سوالارو منو 2تادیگه پیداکرده بودیم احساس قدرت میکردیم.خخخ

من اول دبستان مامانم تا ٥ماه تو ي نيمكت كنارم بود 

باهام ميومد مدرسه و باهم بر ميگشتيم

هم ظهري هم صبحي

همسرم مردي عاشق و فهميده است،او مرا خط ب خط بلد است و ميداند با احساسات زنانه ام چگونه رفتار كند،،در حالت ارام مرا گنجشك خيلييي كوچولو ميداند و هر وقت عصبي باشم مرا فايتر ماهي صدا ميكند ،،تمام دغدغه ذهنيش،،ارامش روح من است،گاهي بانو بزرگوار خطابم ميكند و خودرا مردي مديون به من،،،گاهي از ارزوهايي ك برايم دارد سخن ميگويد،انقدر با هيجان مانند پسرك ده ساله ك همه او را مرد خانه صدا ميكنند ،،مرد من خيلي صميميت را بلد است ،مهرباني را بلد است،سخاوت را بلد است،مرد من با هوس بيگانه است و عشق را كاملاً بلد است،او با خشونت عليه زنان چه كلام و چه رفتار ب طور جدي و محكم بيگانه است،،مرد من يك مرد است اما نه يك مرد معمولي نه يك مرد متعصب و نه يك مرد تظاهر گر و نه يك مرد ريا كار،،،تمام فعل و انفعالات مرد من با روح و جسمش عجين است،،،دوستت دارم مرد واقعي من ،،قهرمان زندگيم ،تمام زنان سرزمينم ارزوي چنين مردي با چنين باور فكري و  عملي را دارند❤️خداراشكر چنين مردي،معشوق هميشگي زندگي من است❤️

ایشالا قسمت همه بشه از این خاطره ها

وطن پرندهِ پَر در خون.... وطن شِکُفتهِ گُل در خون.... وطن فَلات شَهید و  شب... وطن پا تا به سر خون... وطن تَرانه زِندانی... وطن قَصیدهِ ویرانی... بِخوان که دوباره بِخواند این عَشیره زندانی گُل سُرودِ شِکَستن را... بِگو که به خون بِسُرایَد این قَبیلهِ قُربانی حَرفِ آخرِ رفتن را...بِگو...بِگو که به خون میسرایم...با تَمامِ دِل و جاْنَم...حَرفِ آخر رَفتَن را....
 چرا وقتی میام نی نی سایت همه خاطرها از ذهنم پاک میشه؟؟ولی میدونم خاطره زیاد دارم هرروز از دلد ...

هول میشی 😁

مراحل روشنفکری در اروپا:                                         1-تحصیلات عالیه2-مدارک معتبر3-مطالعات گسترده4-اطلاعات عمومی بسیار بالا5-جامعه شناسی6-نوشتن کتاب7-نوشتن مقاله8-نظریه های تایید شده9-سفر به نقاط مختلف دنیا10-شخصیت و انسانیت بالا11- احترام به تمامی مذاهب و عقایدمراحل روشنفکری در ایران:1- کشیدن سیگار و خوردن قهوه2-مخالفت با دین و مذهب3-خواندن جملاتی چند از نیچه و...4-طلاق گرفتن5- موزیک خارجی گوش کردن6-سفرهای مكرر به تایلند7-نگهداری از سگ یا گربه و آن را به اندازه فرزنده نداشته عزیز شمردن8-مخالفت با چيزي كه بقيه موافقن9-موافقت با چيزي كه بقيه مخالفن😐😂😂   

كلاس سوم دبستان بودم يك دوستى داشتم فاميليش هوشيار بود معلم صداش كرد ازش درس بپرسه رفت پاى تخته از استرس بى هوش شد افتاد تو سطل اشغال بعد بچه ها مگفتن بهش هوشى بيهوشى😂😂

واااااای خدا یاورررم نمیشه دارم آخین روزاشو سپری میکنم فرداهم امتحان ریاضی دارم یک کلمه نخوندم ناراحتم ناااااراحت ولی خاطره هم زیاد دارم هکش خاطرس

در خرابِ غفلت آبادیم ما؛درخزان زندگی؛شادیم ما از بهاران غافلیم و دل خوشیم؛همچنان بی حاصلیم و دلخوشیم.

وقتي از كلاس بيرونمون ميكردن با دوستام و تو حياط بزن برقص راه مينداختيم☺️يا زنگاي ناهار

يا نارنگي خوردن سر كلاس عربي☹️دلم تنگ شددددد

🦋نيـا هستـم :)🦋                                    من آدمى‌ام كه خيلى كارا دلم ميخواد انجام بدم،ولى تو يه بدنى كه خيلى دلش ميخواد         بخوابه، گير افتادم :(
عه فکر کردم خودت جیش کردی خندیدی 

😂😂😂😂

اگه خودم بودم بجون خودم ترک تحصیل میکردم ولی رودار رودار فرداش پاشد اومد مدرسه😞😐