2777
2789
عنوان

مرد خسیس

| مشاهده متن کامل بحث + 984 بازدید | 101 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اخه بهت میخوره یه دختر 18 ساله اینا باشی 

چرااا!هاها .خداییش من پول پرست نستم.از اولشم میدونسم وضع بی افم معمولیه و قبول کردم.اما گاها بقیه رو ک میبینم حسرت میخورم!ک چرا واسه من خرج نکنن!من لیاقت ندارم یا چی

حتی اگه فرشته هم  باشی همیشه ی نفر پیدا میشه ک از صدا بال زدنت خوشش نمیاد.!خودتو گرفتار حرف مردم نکن""🌸"
500000 تومن برای چه کفشی میخواستی؟؟ با حقوق 2/500-3 تومن یکم زیاد نیست؟؟

باباااا ی دفعه خوشم اومد حالا  

حتی اگه فرشته هم  باشی همیشه ی نفر پیدا میشه ک از صدا بال زدنت خوشش نمیاد.!خودتو گرفتار حرف مردم نکن""🌸"

خو ادم دلش میخواد واقعا.یعنی من از خواسته هام بگذرم؟؟ ارزششو داره؟

ببين بذار يه چيزى بهت بگم: اكثر اونايى كه ميشنوى دوست پسرشون واسشون هديه هاى گرونقيمت ميخره خود دخترا هم هديه هاى گرون به پسرا ميدن! ولى اين قسمت هديه دادن رو سانسور ميكنن و هديه گرفتن رو پررنگ!

گاهى دلم مى خواد يكى بغلم كنه و بگه:" ميدونم سخت ميگذره ، ولى ايشالا حالت خوب ميشه. بيا اين شكلات، اينم شيش مليون دلار پول"  
یعنی پیدا میشه پسری ک خرج کنه؟البته بدون توقع.چون من رابطه جنسی ندارم با دوس پسرم

این بنده ی خدا که داری اینطوری ازش پول می گیری 

حرفی از خواستگاری زده؟

اگه که زده به امید آینده و ازدواج داره محبت شما رو جلب می کنه وخیلی بده که شما چنین رفتاری دارین . اگر نزده مثل خود شما داره سوء استفاده می کنه 

باباااا ی دفعه خوشم اومد حالا    

خب به پدرت بگو برات بخره،،پسره چه گناهی کرده،،اگر یه دفه خوشت اومده،،پدرت که باسد ییشتر راغب باشه یه بارم که شده،،ارزوی دل دخترشو برآورده کنه؟؟؟بنظرم شما یه تجدید نظزی رو افکارت بکن.

من و همسرم دوست بوديم تو دوران دوستي بهترين رستورانها و كافي شاپ ها و غيره رو ميرفتيم تو دوران عقد هم وقتي ديد بابام بهم پول ميده خيلي ناراحت شد و گفت من همه كار برات ميكنم لطفا از بابات پول نگير تو الان زن مني و وظيفه منه خرجيتو بدم 😁☺️☺️

هفته اي ٥٠٠ بهم خرجي ميداد  بازم يواشكي از بابام ميگرفتم البته بابام ميدونست ك همسرم هم بهم پول ميده😂🙈

بزرگترین کادوی تولد امسالم رو امروز (۲۸-۰۸-۹۸) از خدا گرفتم دقيقا  روزي ك قرار بود نيني ك از دست دادم ب دنيا بياد تست بارداريم مثبت شد الهي هزار بار شكرت😍 مهربونا میشه برای سلامتی و سالم دنیا اومدن دخترم ی صلوات بفرستید ❤️۲۶-۰۹-۹۸ امروز دکتر تپش قلب  مورچمون رو شنید😍١-١١-٩٨ امروز رفتم غربالگري خداروهزاربار شكر همه چي عالي بود ي نيني ناز  ك دائما شيطوني ميكرد و خودش رو ميكوبيد ب در و ديوار دلم❤️😍😍 ۱۰-۱۲-۹۸ امروز فهمیدم ی دختر کوچولوی ناز تودلمه😍 خدایا شکرت بابت همه ی نعمتهات و دختر نازمون❤️مامان جان صدای قلبت رو واضحتر از همیشه شنیدیم و باهاش بغض کردیم ان شاءالله ۱۲۰سال بتپه قلبت مادر❤️ تا جایی هم ک تونستی شیطونی کردی و منم با دیدنش دلم قنج میرفت 😍 بابات کلی ذوق کرده بود ازینکه تو دختری😍😍 ٢٦-١٢-٩٨ امروز براي اولينبار خيلي واضح لگد ددن و تكون خوردنت رو حس كردم انقد ذوق زده شدم ک یلحظه نفس کشیدن یادم رفت 😍 بابایی هم دستش رو گذاشت رو دلمو تو محکمتر تکون خوردی و کلی کییییف کرد🥰 ١٦-٠١-٩٩ امروز دوباره صداي قلبتو شنيدم عروسك مامان❤️😍 هنوز باورم نميشه ك دارم ميشم مامان ي نازدونه دختر  همش واسم مثل خواب ميمونه ك دائم دعاميكنم واقعي باشه😍 سلامت بيا بغلم عروسكِ قشنگم😍🥰🙏🏼
چه راحت از دل کندن صحبت می کنی! به نظر من برو سراغ یکی دیگه 

ن اتفاقا دل کندن ستخته چون شش ساله میشناسمش.اما وقتی فکر میکنم ب اینده نگران میشم.چون من خواستم زیاده اون توانش کم!

من و همسرم دوست بوديم تو دوران دوستي بهترين رستورانها و كافي شاپ ها و غيره رو ميرفتيم تو دوران عقد ه ...

خوش بحالت   شغل همسرت چیه؟درامدش بالاس؟

شما محترمانه همش داری تیغش میزنی،،چیزایی که پدرت بهت نداده رو میخوای از ایشون بگیری؟،،ایشون وظیفه نداره وقتی هنوط.ازدواجی درکار نیست خرجی بکنه و ممکنه در ازاش چیزی ازت بخواد.

شما محترمانه همش داری تیغش میزنی،،چیزایی که پدرت بهت نداده رو میخوای از ایشون بگیری؟،،ایشون وظیفه ند ...

مرد اگه زنیو دوس داشته باشه خرجش میکنه

ببين بذار يه چيزى بهت بگم: اكثر اونايى كه ميشنوى دوست پسرشون واسشون هديه هاى گرونقيمت ميخره خود دختر ...

ب خدا من چندین بار هدیه دادم بهش!من خودم دست و دل بازم