2777
2789
عنوان

یبوست نوزاد

73 بازدید | 5 پست

سلام دوستان.

پسرم بیست و دو روزشه.الان چهارروزه شکمش کار نکرده.امروز خیلی ناآرومه و بخودش می پیچه.

چکارش کنم؟

خدای خوبم بخاطر همه چیز ازت ممنونم مثل همیشه مراقب زندگیم باش

از دکتر بپرس چون خیلی کوچیکه 

ولی پسر منم چند ماه یبوست داشت از دو ماهگیش، ولی دکتر هیچی نداد تا آخر  شش ماهگیش بردم بهش قطره پدی لاکت و پودر پیدرولاکس دادن از روز بعدش خوب شد

اگر میخواین کسی به حرفتون توجه کنهبا این جمله شروع کنید:"نمی‌دونم اینو بهت بگم یا نه..."😶

حمام اب گرم کن بعلاوه اینکه شکمش رو با روغن بچه بصورت ساعتگرد ماساژ بده و پاهاش رو بصورت دوچرخه حرکت بده روده هاش کار میکنه نوزاد به اون کوچیکی یبوست نمیگیره فقط چون تازه دستگاه گوارشش داره کار میکنه زمان میبره تا همه چی درست بشه صبور باش

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دخترمن چهل وشش روزش بود شکمش چندروز کار نکرد دکترش شیاف کلیسیرین داد نیم ساعت بعدش کارکرد 

از شانس بد من دکترش رفته مرخصی.

الان بهش پیام دادم ولی مث اینکه خاموشه

خدای خوبم بخاطر همه چیز ازت ممنونم مثل همیشه مراقب زندگیم باش