mahsa_jahani مدیر استارتر عضویت: 1404/04/06 تعداد پست: 46 عنوان کمککککک 40 بازدید | 7 پست من میخام به کسی که روم کراشه پیام بدم منتهی نه با ایدی خودم تو روبیکابه یه اکانت دیگه نیاز دارم که بهش پیام بدم چیکار کنم ؟ 1404/10/12 | 20:45 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
mahsa_jahani مدیر استارتر عضویت: 1404/04/06 تعداد پست: 46 طرف پسره؟ نه بابا دختره بعد روم کراشه منم کرم دارم میخام بهش پیام بدم سر کارش بزارم یکم بخندم نیازه والا
پشمک_قانوم عضویت: 1403/09/24 تعداد پست: 2843 نه بابا دختره بعد روم کراشه منم کرم دارم میخام بهش پیام بدم سر کارش بزارم یکم بخندم نیازه والا نکن عزیزم نکنچرا بخندی اخه.اونم الان هزار تا درگیری داره.اگه توام دوستش داری با اکانت خودت پیام بده با هم حرف بزنیدجفتتون چندسالتونه؟
mahsa_jahani مدیر استارتر عضویت: 1404/04/06 تعداد پست: 46 نکن عزیزم نکنچرا بخندی اخه.اونم الان هزار تا درگیری داره.اگه توام دوستش داری با اکانت خودت پیام بده ... اقا نمیشه اخه باید نفهمه منم اصن خندیدنم به کنار منم علاقه ندارما ولی بهم حرص میده میخام بفهمم واقعا کراشه یا نه چون یه وقتایی کم مونده منو میبینه بمیره بعضی وقتاعم به چپش نیستم
پشمک_قانوم عضویت: 1403/09/24 تعداد پست: 2843 اقا نمیشه اخه باید نفهمه منم اصن خندیدنم به کنار منم علاقه ندارما ولی بهم حرص میده میخام بفهمم واقعا ... امم رفتارش عین منه وقتی رو یه دختری کراش داشتم.بیخیال شو الان وقت اینن مسائل نیست
mahsa_jahani مدیر استارتر عضویت: 1404/04/06 تعداد پست: 46 امم رفتارش عین منه وقتی رو یه دختری کراش داشتم.بیخیال شو الان وقت اینن مسائل نیست چرا ؟
پشمک_قانوم عضویت: 1403/09/24 تعداد پست: 2843 چرا ؟ نه اون الان میتونه گرایششو مشخص کنه نه تو.فقط یه توهمه این