2777
2789
عنوان

غربالگری نسل امید

| مشاهده متن کامل بحث + 805 بازدید | 35 پست
من خودم ازازمایشگاهش برام اشتباه زده بود ازسونوشم که پیش دکترقربانب میفرستن دخترخالموهم جنسیتشواشتب ...

خدا رو شکر که چیزی نبوده.

آخه برای نتیجه آزمایش غربالگری چون به میانه نتیجه افرادی که تو اون آزمایشگاه رفتن مرتبط هست، اگه کمتر از یه حدی مراجع‌کننده داشته باشن؛ خطاش خیلی بیشتره

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

راحت وقت گرفای یاخیلی معطل شدی؟خوددکترانجام دادیادستیاراش

من یه ماه پیش زنگ زدم وقت گرفتم 

دیروزم ساعت 8 صبح اونجا بودم نفر اول شدم 

اول یک ربع یه خانم دکتر همه چی رو اندازه گرفت

بعد رفتم پیش طهماسب اونجا همه 5 دقیقه ای می اومدن بیرون ولی من یه ربع کارم طول کشید مجددا خودش ان بی و ان تی  رو اندازه گرفت و چک کرد 

و چون موقعیت بچه ام یه جوری بود نمیتونست جنسیت و بگه خیلی تقلا کرد اخرم گفت اصلا مشخص نیست

در کل 8 تا 11 اونجا بودم 

مبشه بگی توntچیاروذکرکرده واست

همه اعضا رو گفته دیده شد 

اندازه جنین سن جنین 

اندازه ان تی 

تایید تشکیل شدن ان بی 

اندازه سرویکس

نوع جفت 

تاریخ زایمان

بررسی کلیه عروق و دریچه های قلب 

براساس تاریخی که دکترم نسخه رو نوشته بود زنگ زدم و وقت گرفتم 

واس منnbروزد3/5

Ntروزد1/2

12هفته و6روز

دیگه هیچیونزدفقط همیناقدشم حدود7سانت بود

من بیمارستان پارس رفتمپیش دکترکوپال خیلی دکتدخوبیه روهم ازوخون رودادم 250

شماروهم چقددادی

وخدایی که بشدت کافیست
واس منnbروزد3/5 Ntروزد1/2 12هفته و6روز دیگه هیچیونزدفقط همیناقدشم حدود7سانت بود من بیمارستان پار ...

واسه من اخر سونو هم خانمه هم خود طهماسب گفتن برای 12 هفته همه چی که انتظار میرفت دیده شد و همه چی خوبه 

واسه من سونو شد 362

ازمایش نیلو هم شد 111 فکر کنم

جمعا 473

همه اعضا رو گفته دیده شد  اندازه جنین سن جنین  اندازه ان تی  تایید تشکیل شدن ان بی ...

اهااللن دیدم خوب بسلامتی واس من فقط قدوان ابی ان تی وهفته 

بقیه روننوشت بزام شایدبخاطرهمین ارزونترشد

ولی شماچقدگرون دادی 

وخدایی که بشدت کافیست
اهااللن دیدم خوب بسلامتی واس من فقط قدوان ابی ان تی وهفته  بقیه روننوشت بزام شایدبخاطرهمین ارز ...

نمیدونم والا 

واسه من حتی دست و پاهاش و نزدیک کرد انگشتاش و شمردیم با همسرم😅😍 توضیح هم میداد این دستشه ببین گذاشت رو پیشونیش این پاشه اورد بالا

تو برگه  هم دونه دونه قید شده که دستها و پاها واینا دیده شد

قلب و هم خیلی دقیق بررسی کرد من حتی استرس گرفتم که لابد مشکلی هست که این قدر چک میکنه و صداش فرق داره پرسیدم گفت نه دارم دریچه هارو چک میکنم

نمیدونم والا  واسه من حتی دست و پاهاش و نزدیک کرد انگشتاش و شمردیم با همسرم😅😍 توضیح هم میداد ...

چه خوب برامن که گفت همه چیش نرماله فقط توبرگه همون دوسه تارونوشت ولی نزدیک 20دفیقه نگهم داشت 

سرپسرمم همین چیزارنوشته بودفقط 

وخدایی که بشدت کافیست

خدا نشناس تر و پول پرست تر و دزدتر از نسل امید خود نسل امیده منو همه دوستام مشکوک به سندرم بودیم و الان هممون بچه هامون سالمن خاک برسرا فقط اون دومیلیون امینوسنتز و میخوان و اصلا سلامتی بچه های ما کوچکترین اهمیتی نداره براشون اونجا رو میسوزونم یه روز